Nem járunk, mégis másképp kezel?
Figyelt kérdés
Nemrég megpróbáltam a lehetetlent: feltörni a barátzónából egy lánynál. Elbuktam. Kicsit letört, de tanultam belőle rengeteget és magabiztosabbá váltam. Megbeszéltük, hogy köztünk nem lesz semmi. Mégis furán viselkedik velem. De csak velem. Van, hogy mellette állok és köszönés helyett csak integet mosolyogva vagy sokáig engem bámul. És nevet a történeteken, amit néha megemlítek, de hozzám nem szólna. Kérdem én, hogy mi van vele?2014. dec. 16. 17:10
1/5 anonim válasza:
Az hogy megpróbáltál kijönni a barátzónából.Már más szemmel néz rád.
2/5 anonim válasza:
Gratulálok! Átkerültél az "ismerős akivel kínos találkozni" zónába.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval köztünk sose lesz olyan, mint régen, hogy sima barátok és ennyi? Mert az jó lenne, de már nem akarok tőle semmit, ezt ő is tudja.
2014. dec. 16. 17:16
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tartja kínosnak, tudom. Neki volt eleinte fura, hogy én voltam az első és a mai napig az egyetlen, aki megpróbált volna többet vele, még úgy is, hogy többen hülyének néztek.
2014. dec. 16. 17:17
5/5 anonim válasza:
Akkor lehet attól fél hogy te se gondolnád vele komolyan,a legegyszerűbb az lenne ha beszélnél erről vele,milliónyi opció lehet a viselkedésére.Én is kerültem már át barátzónából ebbe a mittomén milyen zónába,és beszéltem a lánnyal és elmondta mi volt a baja és utána normális volt minden.Egy próbát megér (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!