Ha személyesen jól alakulnak a dolgok köztünk, akkor nem baj, hogy van, hogy pár napig nem beszélünk, facebookon sem?
Ismerkedős, randizós időszakban vagyunk. Van, hogy nem keressük egymást egyáltalán néhány napig. Most is ez van, elhívott talizni hétvégére, de már 2 napja nem is beszéltünk, gondolom majd hétvége előtt még lebeszéljük pontosan a talit, aztán majd személyesen beszélünk...
Eddig amúgy 3-szor találkoztunk, még nem volt köztünk semmi, csak flörtölgetünk, egyre jobban. :)
20/L
Ismerkedesnel szerintem nem hu de nagy dolog, bar nekem is furcsa, hisz ha engem erdekel valaki akkor keresem, erdeklodok fele hogy milyen napja volt stb. Ha most nem keresitek egymast, mi lenne ha egyutt lennetek? Akkor is csak egy heten 1x taliznatok, amugy meg nem erdejlodnetek egymas irant?
Szerintem irj neki, hogy miujsag fele, hogy van.
Ne hallgas rájuk, egyáltlaán semmi nincs ebben. A hétköznapok nagyon nyomasztóak, és sokszor nekem sincs kedvem beszélgetni azzal, akivel randizok, mert semmi értelmesről nem tudnék. Persze idővel jó az, ha kicsit gyakrabban beszélgettek neten. én személy szerint utálok így kommunikálni, mert hiányzik a nonverbális kommunikáció)
Ha már valamennyire ismeritek egymást, akkor már egészen jól el lehet beszélgetni neten. Ezt a témát akár fel is hozhatod a találkozón. Lehet ő is ezen agyal, hogy most írjon-e vagy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!