Hogyan tudnám visszaszerezni a srác érdeklődését?
Kb. egy hete egy srác idejött hozzám a nyílt utcán, hogy meg akar hívni egy kávéra vagy amit szeretek, de mivel nem nagyon volt az esetem, így nemet mondtam.
Ma láttam az egik lámpánál, tuti ő volt, mert nagyon megnéztem, mert hát olyan autóval volt, hogy... esküszöm ha ezt akkor tudom, simán belemegyek a randiba!
Tudjátok, egy lovacska van az elején az autónak. Talán a börtönös filmben volt hasonló, amiben Jason Stathan szerepelt.
Szerintetek van ilyen esetben még esély menteni a dolgokat?
Sűrgős! (Egy suliba járunk, csak ő másik szakra.)
21/L
Lehet StathaM volt személyesen :-)
Ha komoly a kérdés akkor az Isten mentsen meg tőled :-D
tuti kamu...
egy csalódott kisfiú jött provokálni,és lejáratni a csúnya gonosz lányokat.
Komoly válaszokra számítottam, de mit is reméltem itt...
A srác annyira nem volt csúnya egyébként, azzal sem volt baj, shogy odajött, mert nem volt bunkó, de nen az ideálom. De egy ilyen vagány kocsi mellett kit érdekel?
Amúgy azt tudom, hogy nem Ferrari volt, mert olyanban már ültem.
Meg miért provokatív? Az a baj, hogy szeretnék biztos anyagi hátteret?
Telefonszáma nincs meg, de valahigy megszerzem...
"Az a baj, hogy szeretnék biztos anyagi hátteret?"
Gondolkozz el rajta: csak a kocsijáért szereted, de ha nem lesz kocsi, kirúgod.
Ismerjük az ilyet!
Az oldal moderálási szabályai miatt nem írom ide azt,a mit gondolok rólad! A szűrő nem fennakadna rajta, hanem zátonyra futna és Titanic módjára veszne oda az internet mélyén.
Bár ezt felesleges volt ide írni ilyen szépen megfogalmazva, a te értelmi szinteddel nem hiszem, hogy fel tudod fogni a mondanivalóját.
Mindenesetre lehet én vagyok a naív, de bennem még él a remény, hogy vannak még normális lányok.
Téged meg messze el kell kerülni! Melyik vidéken is laksz?
Csak hogy tudjam, merre ne menjek a Maserattimmal! :D
Igen, a kép alapján akkor az volt. Szélen állt a járda felől, sz orrára tisztán emlékszem, és ez a jel volt rajta.
Utolsónak üzenem:
TUDOM ÉRTELMEZNI, NEM VAGYOK HÜLYE, DE NEM IZGAT, HOGY MIT GONDOLSZ!
Családot akarok majd, ahoz meg pénz kell!
Egyébként Budapestre járok suliba, de Szabolcs megyéből vagyok. Ott csak csóró fiúk vannak, velük nem sokra mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!