Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Livike_Baba kérdése:

Hogyan tudnám visszaszerezni a srác érdeklődését?

Figyelt kérdés

Kb. egy hete egy srác idejött hozzám a nyílt utcán, hogy meg akar hívni egy kávéra vagy amit szeretek, de mivel nem nagyon volt az esetem, így nemet mondtam.

Ma láttam az egik lámpánál, tuti ő volt, mert nagyon megnéztem, mert hát olyan autóval volt, hogy... esküszöm ha ezt akkor tudom, simán belemegyek a randiba!

Tudjátok, egy lovacska van az elején az autónak. Talán a börtönös filmben volt hasonló, amiben Jason Stathan szerepelt.

Szerintetek van ilyen esetben még esély menteni a dolgokat?

Sűrgős! (Egy suliba járunk, csak ő másik szakra.)

21/L

2014. dec. 15. 20:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég.....én szégyellem magam nő létemre helyetted.
2014. dec. 15. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég.....én szégyellem magam férfi létemre helyetted.
2014. dec. 15. 20:10
 3/20 pokolkő válasza:
100%
Használd a szádat és nyeld le.
2014. dec. 15. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:
2014. dec. 15. 20:11
 5/20 anonim ***** válasza:
Egy ló volt a kocsi elején? Akkor 1 lóerős már biztosan van az autó. Szerintem hívd fel.
2014. dec. 15. 20:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Provokátor!
 7/20 anonim ***** válasza:
Használd ki a pasikat, ezt érdemlik hajrá
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ennél átlátszóbb nő ellenes kérdést fel sem tehettél volna. Miért hazudsz, jól esik, hogy ilyen szánalmas vagy?

Komolyan és csodálkozol, hogy egy nő sem áll veled szóba még a guminő sem.

Ha valóban csaj vagy akkor meg ugorj a lovacskás kocsi alá senki nem fog hiányolni.

9/20 anonim ***** válasza:
Remélem, nem tartod magad felszínesnek. De legalább a srácnak szerencséje volt, hogy először elutasítottad.
 10/20 anonim ***** válasza:
én azért szégyellem magam miattad, mert ez egy nagyon béna provokatív kérdés (senki nem ír olyat, hogy lovacska van az autó elején, az a fajta buta ember, akire te gondolsz, az előbb jegyezne meg egy márkát, minthogy így körülírja)
2014. dec. 15. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.