Ismerkedtetek már gyakorikerdesek.hu -n úgy, hogy egy normális barátságot, szex/szerelmet találtatok?
Találtam emberkét,akivel találkoztam.Sajnos kamus volt és bolond élőben!!!!
Azóta max,ha ír valaki,válaszolok.
Szexpartnert már találtam, két csajjal is volt egy idő, hogy találkozgattunk :) de már az elején tisztáztuk hogy mi merre hány méter és nem több, nem kevesebb :)
22f
Igen és össze is jött. Szexeltünk, de azóta szakítottunk, továbbra is barátok vagyunk.
30F
Én szexet és barátságot is találtam már itt többször, pedig nem itt élem az életem, csak néha erre járok :) De időnként magam is meglepődöm mennyire értékes emberekre lehet itt bukkanni!
27/F
Egy barátság miért ne indulhatna szex-szel? Felesleges feszkot generál a szexuális vágy, amit minimum az egyik fél táplál a másik irányába.
Én imadok beszélgetni/meghallgatni másokat, de sokszor volt már úgy, hogy nem tudtam megfelelően kordában tartani a szexuális libidómat, nem tudtam 100%-ot adni magamból. Nos, miután csillapítottuk ezt, már az agyammal gondolkodtam a farkam helyett. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!