Szerintetek normális ha már a szex érdekel 15 évesen?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 14:49
1/10 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Egyébként nem furcsa, a mai világban még azt mondom sokáig bírtad :D
22/F
3/10 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor érdeklődhetsz rajtam xdd
Amugy nem nem az! :)
18f
4/10 Nemadnámmeg:S válasza:
Teljesen normális, és ahogy mondták előttem a mai világban még csoda, hogy idáig bírtad :D
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék lefeküdni legalább 18éves koromig senkivel, de fura, hogy érdekel a téma és gondolok rá.
L
2014. okt. 29. 14:52
7/10 Big Poppa válasza:
baratnom 13 eves, es mondtam neki hogy miert nem maszturbal?....
azota alig varja hogy egyedul legyen otthon vagy hogy en ott legyek;) amugy normalis
8/10 anonim válasza:
Az lenne a nem normális, ha nem érdekelne a szex.
9/10 anonim válasza:
Érdekel, de nem dugnál. Ennek a kérdésnek mégis mi a f... értelme volt kiírni úgy mégis?!
10/10 anonim válasza:
itt talalkoztam egy 16 eves lannyal,aki mar vagy 4 eve uzi az ipart :) napi 4x 5x szexel penzert.....hova jut a vilag :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!