Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem vált be a helyi...

Miért nem vált be a helyi okos lányok tanácsa?

Figyelt kérdés

Azt olvastam,h bátran oda kell menni a lányokhoz,ha ismerkedni szeretnénk és ezt én meg is tettem két helyzetben.

Az első egy buszmegállóban történt volt egy lány,akit gyakran látok arrafelé és mindig is tetszett.Erőt vettem magamon és megszólítottam kedvesen nem tolakodóan erre összekulcsolta a kezét és felfortyant,h ő nem szeretne ismerkedni és egyébként is nemsokára jön a busza.Mások is voltak a buszmegállóban szégyenszemre kellett arrébb kullognom és vki még kuncogott is.

A második eset egy könyvtárban történt,ahol a lány kioktatott ,hogy lehetőleg máshol éljem ki az ismerkedési szándékaimat,mert ez egy könyvtár és ezzel másokat is zavarok.

A lányok roppant nyitottak az ismerkedésre...

2014. dec. 14. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Rossz lányokkal találkoztál. Én biztos örülnék neki. :)
2014. dec. 14. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem volt szerencséd, ennyi.
2014. dec. 14. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet csunya vagy.
2014. dec. 14. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mind ilyen. Próbálkozz nyugodtan!
2014. dec. 14. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Itt azt mondták,hogy a csúnyaság nem probléma.
2014. dec. 14. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt ha te a nők tanácsai szerint akarod élni az életed, akkor én nem csak kuncogni fogok rajtad.

Másrészt, ha nem próbálkozol, akkor tuti nem is fog semmi összejönni, de ne várd el, hogy az első nő az első szavadra rád vesse magát.

Harmadrészt, ha az első 20 élből lerázott, akkor gondolkodj el, hogy min lehetne fejleszteni, aztán ezt még párszor tedd meg.

Ha már megszámolni sem tudod, hogy hányszor ráztak le, akkor visszajöhetsz sajnáltatni magad, addig kuss.

2014. dec. 14. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, hány évesek voltak a célpontok?
2014. dec. 14. 21:16
 8/8 amynopirimidin válasza:
Ez egy nehéz szituáció! Nagyon sok lány (köztük én is, bár nem mondhatom hogy gyakran volt ilyen tapasztalatom) a személyes szféra megsértésének élik meg azt ha közterületen vagy könyvtárban próbálkoznak be náluk. Különösen az intelligensebb, kifinomult lányok (márpedig a leírásodból azt vettem ki, hogy ilyet keresel) Esetleg ne úgy próbálj odamenni hozzájuk, mint aki csak ismerkedni akar, hanem keress valami közöset (pl ha látod hogy olvas valamit amit te is ismersz akkor mondhatod, hogy "te is ezt olvasod? én is szeretem ezt a könyved mi a véleményed erről és erről a részről?") vagy kérhetsz segítséget ("bocsi, nem tudod hogy hol találom ezt és ezt a könyvet?" vagy "hogy jutok el ide és ide"). És ha elkezdtek beszélgetni akkor szépen lassan kiépítesz egy hidat. Ez se könnyű manőver, de talán kivitelezhető
2014. dec. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!