Miért nem vált be a helyi okos lányok tanácsa?
Azt olvastam,h bátran oda kell menni a lányokhoz,ha ismerkedni szeretnénk és ezt én meg is tettem két helyzetben.
Az első egy buszmegállóban történt volt egy lány,akit gyakran látok arrafelé és mindig is tetszett.Erőt vettem magamon és megszólítottam kedvesen nem tolakodóan erre összekulcsolta a kezét és felfortyant,h ő nem szeretne ismerkedni és egyébként is nemsokára jön a busza.Mások is voltak a buszmegállóban szégyenszemre kellett arrébb kullognom és vki még kuncogott is.
A második eset egy könyvtárban történt,ahol a lány kioktatott ,hogy lehetőleg máshol éljem ki az ismerkedési szándékaimat,mert ez egy könyvtár és ezzel másokat is zavarok.
A lányok roppant nyitottak az ismerkedésre...
Egyrészt ha te a nők tanácsai szerint akarod élni az életed, akkor én nem csak kuncogni fogok rajtad.
Másrészt, ha nem próbálkozol, akkor tuti nem is fog semmi összejönni, de ne várd el, hogy az első nő az első szavadra rád vesse magát.
Harmadrészt, ha az első 20 élből lerázott, akkor gondolkodj el, hogy min lehetne fejleszteni, aztán ezt még párszor tedd meg.
Ha már megszámolni sem tudod, hogy hányszor ráztak le, akkor visszajöhetsz sajnáltatni magad, addig kuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!