Tetszek neki? 14L
Figyelt kérdés
Folyton azt mondogatja hogy milyen szép vagyok meg hogy helyes. És hogy okos is. Meg hogy nagyon kedves meg ilyenek... Szerintetek tetszem neki?2014. dec. 1. 22:08
2/10 anonim válasza:
Ne nagyon bízd el magad.. Ez változó.. Lehet hogy csak dicsér. Nekem is volt ilyen és a végén rájöttem hogy nem tetszek neki, csak bókolt!:) Attól még hogy dicsér, nem azt jelenti hogy tetszel neki.
3/10 anonim válasza:
Karácsonyra ti már egy pár lesztek. :'D
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Még írjatok véleményt kíváncsi vagyok.
2014. dec. 1. 22:15
5/10 anonim válasza:
küldj képet magadrol privibe 16/F
6/10 anonim válasza:
Igen, egyértelmű, hogy tetszel neki :-)
8/10 anonim válasza:
Biztosan így van, de azért legyél óvatos ha pl. a bugyid színére kíváncsi, mert akkor egyéb gyors-lejáratú céljai is lehetnek. S nehogy csak épp annyi legyen a célja.
9/10 anonim válasza:
Szép vagy, kedves vagy, okos vagy, helyes vagy, tetszel neki és meg akar dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!