Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Intelligens lányokkal szeretné...

Intelligens lányokkal szeretnék ismerkedni, vannak az oldalon ilyyenek? Vagy ajánlanátok más oldalakat? (18/F)

Figyelt kérdés

Mostanában furcsán érzem magamat, nem elég a partnerem testileg. Mentálisan is ki szeretnék elégülni, xe mostanábanez nem jönössze. Az a gond, hogyegyre jobbanészreveszem, hogya párom intelligencia hányadosanem haladja meg azt a szintet, amin képes lenne kielégíteni társalgásban( hogy szépen fejezzemki magamat).

Nincsenek nagy igényeim a külsőt illetően.

2014. dec. 3. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mission impossible a te korosztályodban.
2014. dec. 3. 22:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen vannak, ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írhatsz. :)
2014. dec. 3. 22:51
 3/13 anonim ***** válasza:

magyarán lehülyézted a barátnőd és még te sajnáltatod magad?

hagyd el akkor ha nem jön be és keress egy intelligensebbet,de a szakításnál mond meg neki hogy azért szakítasz mert nem elég intelligens...

2014. dec. 3. 22:54
 4/13 Köteles Virág válasza:
Dragasagom inteligens lanyokkal ne az interneten ismerkedj, mert ilyeneket itt nem talalsz...
2014. dec. 3. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Élőben sem. Mármint a korosztályában

2014. dec. 3. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Sehol sem talál.A mai lányokat leköti a külsejük.
2014. dec. 3. 22:58
 7/13 Köteles Virág válasza:
Hat kerlek szepen ismerek azert kiveteleket de sajnos megis reszben igaz 5 , 6 valaszolo
2014. dec. 3. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én is 18 vagyok, mégsem vagyok az a típus tucat lány. Vannak kivételek csak ritkák. :)
2014. dec. 3. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem igazan szimpatikus, hogy kisse nagykepunek tunsz ezzel a szoveggel. Peldaul azt sem ertem, ha kiirsz egy ilyen kerdest, amiben az intelligenciahanyadost taglalod, miert irod egybe a szavakat?

Igazabol nem lenyeg, csak feltunt. En intelligens lanynak erzem magam, bar nem tudom nalad mi szamit annak.

Tehat a kerdesedre valaszolva, igen, vannak ilyen lanyok. Ezen az oldalon is es biztos, hogy.mashol is.

Es tobbi valaszolo...az eletben is leteznek!!! :D

2014. dec. 3. 23:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Iiiiiiitt?:-D
2014. dec. 3. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!