Ajánlanátok társkeresőket, ahol elég aktívak a 17-21 éves lányok?
A társkeresőn ezerszer jobban számít a kinézeted, mint a valóságban számít. Ezt ne felejtsd el.
2 hónapja kipróbáltam egy társkeresőt. Kb. 1 hétig voltam fent.
-Írtam kb. 30 lánynak.
-Ebből visszaírt kb. 10 lány.
-Ebből 3 lánnyal találkoztam randik során.
-Ebből 2 lányt csókoltam meg.
-Ebből 1 lánnyal szexeltem.
Mindezt úgy hogy egy hétig voltam fent. A lánnyal, akivel szexeltem, 4 randi után jutottunk el a szexig, egy hét találkozgatás után. Nem rossz, de én inkább továbbra is maradok a valóságban történő lányoknál való kezdeményezésnél és mindenki másnak is inkább azt ajánlom.
Ja igen, én a csajokespasik.hu-n voltam. Tele van fiatal lányokkal. Sok társkeresőre alapból csak 18 éves kortól lehet regisztrálni, de erre 14 éves kortól.
"5 éves kapcsolat"
Nem tudom. Én dugtam egy párszor egy jól kinéző csajjal, hála a társkeresőnek, de aztán elhalt a kapcsolatunk érdeklődés hiányában.
Rövid véleményem: A férfiak 90%-a ha a valóságban sem sikeres a nőknél, a társkeresőkön sem lesz az. Először a valóságban lenne érdemes megtanulnod csajozni, nem a neten keresztül.
(A 4-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!