Intelligens lányokkal szeretnék ismerkedni, vannak az oldalon ilyyenek? Vagy ajánlanátok más oldalakat? (18/F)
Mostanában furcsán érzem magamat, nem elég a partnerem testileg. Mentálisan is ki szeretnék elégülni, xe mostanábanez nem jönössze. Az a gond, hogyegyre jobbanészreveszem, hogya párom intelligencia hányadosanem haladja meg azt a szintet, amin képes lenne kielégíteni társalgásban( hogy szépen fejezzemki magamat).
Nincsenek nagy igényeim a külsőt illetően.
tv-be is eleg sokat reklamozzak : elittars.
elvileg ingyenes
Elnézést kérek a helyesírási hibákért, tegnap este telefonról írtam ki a kérdést, ezért lehetséges pár hiba a szövegben. Akiktől a priviket kaptam, azoknak köszönöm szépen, és azoknak is köszönöm akik kommenteltek.
Még egyszer elnézést kérek a hibákért, bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem. Tudom, hogy nem illek bele a tökéletesen írni/olvasni tudó internetes társadalomba :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!