Annak mi az oka, ha egy fiúra csak a kövér vagy nem vonzó csajok nyomulnak maguktól? Ez azt jelenti, hogy csúny a fiú nagyon?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 15:39
1/6 anonim válasza:
Ez azt jelenti,hogy pont olyanoknak kell,akik nem megfelelőek az ő ízlésének.Ennyi...A többi hülyeséget felejtsd el,és keress tovább.
2/6 anonim válasza:
azt nem tudom de evvel én is így vagyok és némelyikük elég nyomulós pedig nem érzem magam olyan csúnyának, ez azért is lehet, mert mondjuk én jobban nézek ki mint ő és esetleg ezt ő is lássa és egy csúnya valaki se ma csúnyát keresi mert ők is látják, hogy ki a helyesebb vagy szebb!
3/6 anonim válasza:
Hogy oda ne rohanjak...Képzeld el,én még azoknak sem kellek.Inkább örülhetnél neki,hogy van aki vonzódik hozzád.
Rám egy se nyomult soha életemben,de még csak beszélgetni sem akarnak,pedig nem vagyok olyan csúnya,csak hát felszínesek a mai nők....
4/6 anonim válasza:
#3 vagy talán nem ülni kéne és várni a csodát hanem férfinak lenni, de hát a nők túl felszinesek ahhoz hogy a férfi férfi legyen mi? :)
17f
5/6 anonim válasza:
Azért nem kellene általánosítani ;)15/L
6/6 anonim válasza:
a csúnya lányoknak nem a csúnya fiúk kellenek, hanem a szépek. minden lánynak alapvetően a szépek kellenek, aztán ha valakinek olyan megnyerő személyisége van, meg vicces meg ilyenek, akkor kompromisszumot kötünk - de az igazán csúnya fiúk általában nagyon önbizalom hiányosak, így a szeméyliségük sme vonzó, így nem kellenek senkinek. szóval szerintem te egy átlagos/afölötti fiú lehetsz, szimpatikus személyiséggel. és nagyon fiatal is mellesleg, ha ide jársz ilyeneket megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!