Bunkó vagyok ha egy lánynak őszinte választ adtam, ha egyszer ő maga kért őszinte választ? Mindenki szerint igen, szerintem meg nem. Most vagy ők a hülyék vagy én.
Lány az osztályomból régóta mosolyog, teszi veszi magát előttem. Mivel meleg vagyok, de nem nyíltan, ezért mit tehetek-úgy teszek mintha észre se venném.
A lány úgy tűnik összeszedte magát és odajött hozzám egy bulin, és elmondta hogy tetszem neki, de látja hogy nem igazán veszem észre. Megkért, adjak őszinte választ, van -e esélye.
Megkérdeztem: őszintén? Igen. Akkor a válaszom: nincs, zéró az esély.
Kérdés: de miért? De őszintén. Van valakid? Tudom, hogy nincs, sose láttalak még senkivel. Kérdésem: tényleg őszintén? Tényleg. Akkor a válasz: meleg vagyok, így semmi esélyed. De ha nem lennék meleg, te akkor se kellenél, mert a bőröd színe kizár bármit. Utálom a dakotákat.
Erre telekürtöli a világot hogy mekkora paraszt vagyok, hogy beszéltem vele.
Miért, hogy beszéltem? A többiek szerint is bunkó voltam.
De miért? Mert nem mézesmázos kamut nyomtam, hanem őszintén válaszoltam-miközben ő kérte épp az őszinte választ.
Ja és ha valami szuperagy elkezdene hőzöngeni az utálom a dakotákat kitételen: jogom van azt utálni akit akarok. Akár minden ok nélkül is.
Nekem valahol a kérdezővel, kell egyet értenem. Az a helyzet,hogy ő megtette azt amit nagyon sok ember nem ért ebben az országban. Attól, hogy ő meleg miért kéne szeretnie a dakotákat. Neki ugyanúgy meg van a joga, hogy utáljon embereket, népcsoportokat, mindenkit akit akar és ez független attól, hogy önmagában az előítélet jó vagy rossz megítélésű-e. Mellesleg a rasszizmus ezen válfaja természetes tulajdonság az azonos rasszok homogenitásának megtartását segíti elő.
Ez az ő egyéni szuverén döntése. Pont ezt érzem képmutatónak sok válaszolónál, hogy a toleranciát hozzák fel jelen esetben, pedig a két dolog nem ugyanaz.
A melegek nem tettek semmit a társadalmi romlásért, az etnikai ellentétek kiélezésében, sőt még segély sem jár nekik alanyi jogon.
A dakoták ezzel ellentétben letettek az asztalra valamit amiért lehet őket utálni és ha valaki szerint az rasszizmus, hogy tapasztalat alapján az ember elővigyázatos esetleg nem szereti őket az tudatlan és fél ennek a következményeitől is tehát gyáva.
kérdező, nem tudom mennyire voltál bunkó, nekem leginkább valami erősködő kis hülye gyereknek tűnsz
ez az utolsó megjegyzés "De ha nem lennék meleg, te akkor se kellenél, mert a bőröd színe kizár bármit. Utálom a dakotákat. " hüüüüü,, most aztán jól megmondtad a tutit,, anyám de komolyan őszinte voltál, füüüü,, há ő kérdezte, há ennyi, ő kérdezte.. há most nem..
komolyan annyira felesleges bőven elég lett volna ennyi, valami normál hangon, [ ha csak nem vagy idegbeteg aki ilyen egyszerű kérdésekre is úgy felhergeli magát hogy majdnem szét ver valakit ]
"de őszintén" "nincs tényleg nincs, bocsi" "dee miért? van valakid, tudni akarom" "nincs semmi, csak nincs esélyed ennyi, szia" és pám elsétálsz.
De oké mondjuk hogy jön utánad "dee moooond már meg!" "már elmondtam nincs esélyed, a többihez semmi közöd [valami ilyesmi]" és ha még mindig nem hagy akkor valami "én próbáltam kedves lenni, de hagyjál már békén, megmondtam őszintén, nincs esélyed, és most hagyj békén, kösz csá!" persze ezt azért már nyomatékosabb hangsúllyal.
na hát igen, amúgy jogod van de ettől még lehetsz bunkó.
Szerintem meg igazad volt, nem értem mit vannak itt annyira felháborodva az emberek! Teljesen őszinte voltál! Ha nem járnék egy csajjal mert cigány, és megkérdezi, hogy miért nem járok vele, csak egy őszinte válasz van, nem? Milyen világot élünk!!! Ennyire fáj az őszinteség, mindenki hazudik, csúsztat össze-vissza!
Igazad volt kérdező!!!
" Ráadásul ha ővele szemben bunkó voltam, mert egy olyan dolgot hoztam fel amiről nem tehet (ld bőrszín) akkor mi a helyzet azokkal, akik meg b --ziznak engem-én talán tehetek erről? Hm? Én se a piacon vettem a melegségemet, egyszerűen van és kész ahogy másnak meg a bőrszíne van és kész."
pontosan, azok az emberek is rosszul cselekszenek, amikor veled szemetek olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz. szerintem csak azért, mert valakik igazságtalanok veled szemben, elég unintlelligens vagy, ha azt hiszed, ez feljogosít arra, hogy te más emberekkel szemétkedj. ez nagyon gyerekes hozzáállás.
ha a lány nem tett neked semmi rosszat, és csak az zavar, hogy népszerű a fiúk körében, akkor igenis érzéketlen bunkó voltál vele.
nem tudom, hogy várhatod, hogy téged elfogadjanak, ha te magad sem vagy képes toleránsnak lenni..
jaj-jaj megérkezett mr. vagy miss? mit tudom én fehér lovag utolsó személyében.[illetve miközben ezt írom már 27-es] De én pl utolsó pont azt mondtam, hogy nem tudom mennyire volt bunkó, de ez a szöveg simán ilyen pökhendi erősködésnek hangzik
mint kb "ppffihhaa, huzzá már innen csíra, ki vagy te hozzám képest, pffhh, mindjá leköplek loser g*** "
Elég lett volna annyi hogy nem, nem kell túl cifrázni, a nem is őszinte válasz volt. Vagy nem? De.
Deee ha már, akkor gondolom te azzal is egyet értenél, ha pl. valaki a kérdezőt le k***** bu***** mert hát ő csak őszinte volt, és elküldené a büdös francba.
Amúgy ja valaki írt valamit, hogy ezzel fájdalmat akart okozni kérdező. Simán lehet, ha full leszarnád, ki a tökömet érdekel, nem érdekelsz szia azt ott hagynád. Deee, neeem, neked muszáj volt valami gagyi beszólást is hozzá tenned. Ilyen passzív-agresszív style, hát majdnem, csak legyen valami alkalom ahol ellehet küldeni xy-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!