Ha egy fiu nem akar kapcsolatot, annak milyen okai lehetnek? (szerintem igenis mindenki akar, hisz az ember tarsas leny, csak kivancsi vagyok a kifogasokra) :D
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 08:21
2/9 anonim válasza:
az, hogy csalódott a teljes női nemben, viszont szexuális igényei még vannak, ezért szexelni akar :D
3/9 anonim válasza:
az hogy nem kellesz neki, ami nem jelenti azt h más sem kell
4/9 anonim válasza:
Én valóban nem akarok.
A hangsúly a "szerintem" -en van, ami nem takarja a valóságot.
5/9 anonim válasza:
nincs erre ideje
vagy ismeri a nőket
30+F
6/9 anonim válasza:
Elege lett a sok kudarcból, vagy nem bízik a nőkben.
Én pl attól tartok, hogy nem tudnék megfelelni a nők elvárásainak. Meg nem akarom azt, hogy egy nap 2nél többször átölelm és lekur érte mert nem tud férfiként tekinteni rám, papucsnak stitulál.
7/9 anonim válasza:
szerintem nincs jogod mindenki nevében kijelenteni valamit. én pl "igenis" nem akarok kapcsolatot jelenleg. jelentkező volna bőven, de egyik sem érdekel és kicsit sem hiányzik az a kötöttség, ami egy kapcsolattal jár. nagyon jól megvagyok egyedül. persze, nem tervezem egyedülállóként leélni az életemet, de JELENLEG nem vágyom kapcsolatra.
8/9 anonim válasza:
Nem akarok gyereket. Ez nálam tény, a nőknél kifogás nem velem lenni mert ők többnyire akarnak.
36 F
9/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat :) bar lehet a kerdesem nem volt elegge pontos,de nem egy konkret fiurol beszelek,nem nekem mondtak,csak sokaktol hallom.
2014. febr. 26. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!