Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bunkó vagyok ha egy lánynak...

Bunkó vagyok ha egy lánynak őszinte választ adtam, ha egyszer ő maga kért őszinte választ? Mindenki szerint igen, szerintem meg nem. Most vagy ők a hülyék vagy én.

Figyelt kérdés

Lány az osztályomból régóta mosolyog, teszi veszi magát előttem. Mivel meleg vagyok, de nem nyíltan, ezért mit tehetek-úgy teszek mintha észre se venném.

A lány úgy tűnik összeszedte magát és odajött hozzám egy bulin, és elmondta hogy tetszem neki, de látja hogy nem igazán veszem észre. Megkért, adjak őszinte választ, van -e esélye.

Megkérdeztem: őszintén? Igen. Akkor a válaszom: nincs, zéró az esély.

Kérdés: de miért? De őszintén. Van valakid? Tudom, hogy nincs, sose láttalak még senkivel. Kérdésem: tényleg őszintén? Tényleg. Akkor a válasz: meleg vagyok, így semmi esélyed. De ha nem lennék meleg, te akkor se kellenél, mert a bőröd színe kizár bármit. Utálom a dakotákat.

Erre telekürtöli a világot hogy mekkora paraszt vagyok, hogy beszéltem vele.

Miért, hogy beszéltem? A többiek szerint is bunkó voltam.

De miért? Mert nem mézesmázos kamut nyomtam, hanem őszintén válaszoltam-miközben ő kérte épp az őszinte választ.

Ja és ha valami szuperagy elkezdene hőzöngeni az utálom a dakotákat kitételen: jogom van azt utálni akit akarok. Akár minden ok nélkül is.

2014. dec. 14. 09:41
1 2 3 4
 11/36 supra01 ***** válasza:
100%
Pont ezért nem kellene ezt a másik fejéhez vágni. Gondolom érted miért.
2014. dec. 14. 09:58
 12/36 anonim ***** válasza:
Bunko voltal, mert miert kellett hozzatenned amirol o nem tehet, a borszinerol nem tehet. Meg akartad mutatni, hogy elkuldod, mert sikeres a fiuk koreben, vegulis nalad ez lehetett a gond, hogy buntetni is akartad, hogy erezze rosszul magat, mert Te megmondtad neki a magadet oszinten.
2014. dec. 14. 09:59
 13/36 A kérdező kommentje:

Mit érdekel engem hogy egy cigány csaj sikeres a többnyire szintén cigány fiúk körében?

Magasról lesz**om.

2014. dec. 14. 10:00
 14/36 anonim ***** válasza:
ma 10:00 Mennyire egy undoritó ember vagy te :D Egy féreg!
2014. dec. 14. 10:02
 15/36 anonim ***** válasza:
ha tényleg ilyen a lány hogy világszépe akin fürtökben lógnak a pasik, és ugye az ilyenek lelkivilágát ismerjük jól...hát szerintem nagyon is jól cselekedtél, bár igaz egy kissé fájóan őszinte voltál, de ha ilyen lányról van szó valahogy nem tudom sajnálni. Szóval grat! :-)
2014. dec. 14. 10:04
 16/36 anonim ***** válasza:
kerdezo: 4-es valaszodban leirod, hogy a sikeressege miatt kapta meg toled a magaet. Menj el pszichologushoz, mert oka van ha masokat megbantasz, fajdalmat akarsz okozni nekik, a sajat "igazaddal". Itt ebben a szituban hogy rakerdezett akarsz-e vele jarni semmi rosszindulat nem volt a lanyban feled, lehet annyi is eleg lett volna hogy nem o az eseted, azt kesz. A tobbi mind maganugyed.
2014. dec. 14. 10:06
 17/36 A kérdező kommentje:

Csak az a csoda hogy ninc smég gyereke. Elvégre elmúlt már 16! Már rég itt az ideje.

Egy szintén dakota lány osztálytársam még az általánosban(!!!!) 14 évesen maradt ki, mert elment szülni. Hát 14, itt volt az ideje.

2014. dec. 14. 10:07
 18/36 anonim ***** válasza:
A cigányozásig korrekt voltál, az bizony nem kellett volna.
2014. dec. 14. 10:07
 19/36 A kérdező kommentje:

MI VAN??

KIKÉREM MAGAMNAK még a feltételezést is, hogy engem érdekel egy csaj "sikeressége" (már ha sikerességnek tekintjük hogy fűvel fával dugatja magát)

>>>>

sikeressege miatt kapta meg toled a magaet.

2014. dec. 14. 10:08
 20/36 anonim ***** válasza:
kerdezo, te magad irtad, hogy azert is erdemelte meg, mert sokszor o elkuldi a fiukat mert sikeres. Masok is igy ertettek, mert jot hsz-s hogy vegulis ha a lany elkuld mas fiukat akkor meg is erdemelte hogy leszoltad. Tehat teged vegulis az bant, hogy sikeres..
2014. dec. 14. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!