Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, kezdenétek ilyen csajjal?

Srácok, kezdenétek ilyen csajjal?

Figyelt kérdés

Ha nem ért a történelemhez, irodalomhoz, földrajzhoz és geológiához, vallástanhoz, festészethez, nyelvtörténethez és nyelvtudományhoz, mitológiához, pszichológiához, filozófiához, zenéhez, matematikához és fizikához olyan szinten, hogy hozzá tudjon szólni a témához, műveletlen?

És ha nem beszél 3-8 nyelvet?

Ha a mindennapokban feltalálja magát gyakorlatiasan, az fontos?

Pl elsőként talál meg valami helyet logikával, nagyon gyors a reakcióképessége, talpraesett és merész?

Persze emellé szép is, és helyén van a szíve? Nem érdekli a pénz, és különleges a személyisége.

Csak néha makacs, öntörvényű, és szeret humorosan piszkálódni.

Mielőtt valaki félreérti, nem rólam van szó természetesen, de sok ilyet ismerek.

2014. dec. 13. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Ért a történelemhez, irodalomhoz, földrajzhoz és geológiához, vallástanhoz, festészethez, nyelvtörténethez és nyelvtudományhoz, mitológiához, pszichológiához, filozófiához, zenéhez, matematikához és fizikához olyan szinten, hogy hozzá tudjon szólni a témához. 3-8 nyelven beszél."

--> Kösz, nem. Túl okos hozzám képes. Csak kisebbségi komplexusom lenne mellette. Nem értek a geológiához, a festészethez, és csak 3 nyelven beszélek, amiből egyet nem tökéletesen. Kösz, nem.

2014. dec. 13. 22:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem rólam, mint látod, én még csak egy kérdést sem tudok helyesen kiírni.
2014. dec. 13. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Jaj már... micsoda fondorlat, ármánykodás és cselszövés. :) A kérdező lány tud helyesen írni, a fogalmazásából, a stilisztikájából következően műveltebb lány benyomását kelti. Úgyhogy srácok, szabad a pálya...
2014. dec. 13. 22:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Igazából le tudtam volna normálisan írni, csak megváltoztattam közben, és véletlenül elküldtem :/
2014. dec. 13. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:
képnek jobban örültem volna
2014. dec. 13. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha ért, az is jó. Bár mi az, hogy 3-8 nyelven beszél? Azt azért számon lehet tartani.
2014. dec. 13. 23:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Én simán kezdenék vele. Lehet, hogy okosabb nálam de nem lenne kisebbségi komplexusom miatta, én is művelt vagyok és sok mindenhez hozzá tudok szólni. Biztos értek valami olyanhoz amihez viszont ő nem.

30F

2014. dec. 13. 23:34
 18/19 Kisboltos ***** válasza:

Persze, sőt egy ilyennel ismerkedek jelenleg is.

Sok olyan dolog van, amiben pedig én vagyok sokkal tájékozottabb. Szóval ez nem okozhat gondot szerintem.

Emellett szerintem férfit keresnek lányok, nem pedig tanulótársat.

2014. dec. 14. 11:32
 19/19 Noren1989 ***** válasza:

Ha nagy a melle, akkor igen.

Viccet félretéve persze, csak ez a nők 99,99%-ába nincs meg. Igazából a mindennapokban való helytállás a legfontosabb, a piszkálódást viszont nem minden férfi kezeli jól, mondjuk...szereted, ha visszapiszkálnak?

2014. dec. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!