Srácok, kezdenétek ilyen csajjal?
Ha nem ért a történelemhez, irodalomhoz, földrajzhoz és geológiához, vallástanhoz, festészethez, nyelvtörténethez és nyelvtudományhoz, mitológiához, pszichológiához, filozófiához, zenéhez, matematikához és fizikához olyan szinten, hogy hozzá tudjon szólni a témához, műveletlen?
És ha nem beszél 3-8 nyelvet?
Ha a mindennapokban feltalálja magát gyakorlatiasan, az fontos?
Pl elsőként talál meg valami helyet logikával, nagyon gyors a reakcióképessége, talpraesett és merész?
Persze emellé szép is, és helyén van a szíve? Nem érdekli a pénz, és különleges a személyisége.
Csak néha makacs, öntörvényű, és szeret humorosan piszkálódni.
Mielőtt valaki félreérti, nem rólam van szó természetesen, de sok ilyet ismerek.
Elnézést, javítok, más kérdésnek indult elsőre.
Ért a történelemhez, irodalomhoz, földrajzhoz és geológiához, vallástanhoz, festészethez, nyelvtörténethez és nyelvtudományhoz, mitológiához, pszichológiához, filozófiához, zenéhez, matematikához és fizikához olyan szinten, hogy hozzá tudjon szólni a témához. 3-8 nyelven beszél.
Nem tudom, de lehet. Mivel nem ismerem, nem tudok megítélni. Habár az egy kicsit zavar, hogy semmihez sem tud hozzászólni, de mivel logikusan gondolkodik, ki tudja?
...
Senki sem tökéletes. Lehet, hogy én sem beszélnék 3 nyelven, ha nem lenne kötelező.
Istenem, ezt a kérdést nagyon elrontottam.
Mindenhez hozzá tud szólni.
DICSÁÁK
Hát esztet a lejányt én ismerem
hát ez a wiki
tugyátók a pédia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!