Hol ismerkedjek, ha ilyen pasit szeretnék?
Egy bulizós, de nem csajozós, életvidám, kb. velem egyidős(19) srácot szeretnék, aki nem veszi túl komolyan még az életet, nincsenek nagyratörő tervei, még élni szeretne, de velem :) Nem kell, hogy életre keressen párt, csak szeressen belém és legyen velem ameddig boldogok vagyunk :)
Az a baj, hogy bulihelyeken eddig nem volt szerencsém, csak egy estére akartak csajt.
Ettől a mondatodtól nagyot néztem:
"Ne úgy legyen a lányokkal, hogyha az egyikkel nem jött össze, nem gond, jöhet a következő."
Miért szerinted, akkor kolostorba vagy zárdába kéne vonulnia annak a srácnak, akinek nem jött össze az egyik? Vagy szerinted ennyire gond az, hogy inkább folytatja tovább a keresést, hátha a következőnél megtalálja élete párját?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Óh Istenem...
Nem így értettem. Vannak olyan srácok, akik odamennek valakihez, aki lekoptatja őket, de a srácot nem rázza meg, hanem megy egy másikhoz. Miért megy egy másikhoz rögtön? Mert az első sem érdekelte igazán. Kicsit érzelmesebb fiút szeretnék, aki jól megválogatja, hogy kinél kezdeményez.
Ha érzelmes fiút akarsz, ne a bulikban keresd!
Ha bulizós fiút akarsz, ne az érzelmes fiúkat keress!
Bulizós meg érzelmes - nagyon ritkán van meg/soha nincs meg egyszerre mindkettő egy emberben.
"Vannak olyan srácok, akik odamennek valakihez, aki lekoptatja őket, de a srácot nem rázza meg, hanem megy egy másikhoz."
Neked az jobban bejönne, ha elkezdene sírni a sarokban, miközben vagy 10-en röhögnek rajta? :)
Valóban unatkozom. :)
De nem értem mégis mit vársz? Ha lekoptatsz egy pasit egy szórakozóhelyen akkor ha nem is sír, de majd téged fog gyászolni otthon gyertyával, vagy mégis milyen reakciót vársz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!