Lányok! Értelmes, érett nőket/lányokat keresek ismerkedés céljából- viszont kérdés, itt találok-e olyat (bővebben lennt)?
Rólam. Tizennyolc éves vagyok és férfi (mint azt sejthettitek). Szeretek olvasni, föleg Darrens Shan-t és Stephen King-et. Zenét a magyar rappen kívül bármit meghallgatok (főleg a punkot és a rockot, dupstepet és dnb-t preferálom).
Belső(vagy hívd úgy, ahogy szeretnéd):
Nagypofájú, azaz kiállok magamért és a barátaimért, bárkit a földbe ugatok, ha olyat tett. Határozott (gerinces) embernek tartom magam, aki mindíg kimondja a véleményét (és emiatt van, aki haragszik is rám). Ha valakinek valami hibája van, megmondom neki és ha lehet, segítek neki. Komolynak tartanak, mert kinőttem már ezt a fajta (korombélieknél főleg) diszkriminációt, hogy egy valakit cseszegetünk valamiért dolgot, illetve komoly felelősség érzettel rendelkezem.
Külső:
Nagyjábol 175-180cm magas vagyok. Oldalt felnyírt, hátrafésült hajam nagyon sötét barna, szinte már-már fekete színt öltött a szememmel asszimilálódva. Eléggé megtermedt példány vagyok a konditerem miatt (78-80kg). Az arcom összességébe emlékeztet egy kisgyerekére, mint komoly felnőttére, és ez viszont kompenzáva van az alsóbb részeken(semmi perverzió). Elegánsan öltözködöm, többnyire egyszínű (fekete, sötétkék) ruhában. Szövetkabát, fekete farmer, fekete/kék pulcsi.
Ha anonim akarsz maradni, akkor minek ismerkedni? Találkozni sem akarsz?
Nyomi -.-
nem "válaszol a kérdésemre"
Szerintem viszont fontos, mert ebből sokat megtudhatunk rólad, és ez érinti a társkeresést is. Ezért kérdeztem, és nem viccből.
Amúgy ott is simán megőrizheted az anonimitást, mivel elég egy keresztnév. Fiúnak képet sem kötelező kitennie, bár jobban teszi, ha van kép... mindegy.
Itt nagyon kicsi az esély: látom, hogy már van egy jelentkező, de mert ő még alig tud rólad valamit, egyáltalán nem biztos, hogy összeilletek.
Társkeresőn legalább egy előzetes válogatás megvan, hogy akik szemmel láthatóan egyáltalán nem illenek össze, azok meg se szólítják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!