Nappal várhatok arra ítéletnapig, hogy a fiúk oda merjenek jönni hozzám ismerkedni az utcán/buszon/boltban/bárhol?
Nem tolakodóan, egyből azzal kezdve hogy "de tetszel", "de szeretnélek megismerni", hanem finomabban felépítve a dolgot.
Gondolom ilyen sosem történik és inkább járjak ezután is bulizni, hogy miután 100 srác dörgölte a farkát a tánctéren a seggemhez, legyen legalább 1 köztük, akinek van mersze megszólítani legalább ott, ittasan.
Az a jó benne, hogy nem 100%-ban biztos. Hogy hagy bennem egy kis kételyt. Egy kis bizonytalanságot. Egy kis gondolkodást arra, hogy vajon tényleg akar-e tőlem valamit vagy csak tényleg információra van szüksége.
Ad egy érzelmi pluszt ebben, amit az hogy odajön hozzám és azt mondja "megismernélek", nem ad meg. 18, te komolyan nem érted a nőket? Én értem magamat és értem a férfiakat, értem hogy különböző a két nem gondolkodásmódja, de azt látom hogy te meg nem érted a nőket.
19:
A gyakorlat nem ezt mondja. Ahogy írtam is már, olyanokkal voltak tartós kapcsolataim, akik oda mertek jönni hozzám kezdeményezni a semmiből. Nem azok a nőcsábászok voltak, akik dobtak az első szex után.
Ja,persze,de azt nem említed meg,hogy nagy csődörök megszólítására vársz és finoman felépítve.
Eszem megáll,ha nem vagy elég szép tessék elkezdeni testet formálni és sportolni és azután várni a fullos mediterrán,hosszú farkú,izmos,gazdag csődört.
De hát hosszú távon nincs gondom a férfiakkal. Eddig 4 tartós kapcsolatom volt (és ennyi fiúval is voltam az életben), akik mind tök véletlenszerűen szólítottak meg valahol.
Biztos jönni fog majd ilyen fiú ezután is, csak nehéz kivárni tudjátok. Csak azt szeretném ha több fiú venné a bátorságot hogy nappal lányokhoz menjen oda ismerkedni indirekt/közvetett módon próbálkozva. Akkor nekem is sokkal hamarabb lenne olyan fiú, akivel illünk egymáshoz.
Szóval kérdező, szerinted a férfi feladata kezdeményezni.
Oké!
Tegyük fel, hogy megtetszik Neked egy férfi, de te női büszkeségből/gyávaságból indíttatva, mert az az Ő dolga, nem mész oda. Lehet, hogy az a férfi nem is tud a létezésedről. Te ezzel elszalasztod a lehetőséget, közben lehet, hogy jó pár lennétek, ha egyáltalán tettél volna valamit.
Másrészt miért kéne MERNIE egy férfinak kezdeményeznie feléd és miért írod le egyből, ha nem teszi? Lehet, hogy nem is tetszel neki... lehet, hogy van valakije.
Amúgy meg amilyenek a mai nők, lányok, nem csodálom, hogy senki nem kezdeményez idegeneknél, utcán... tényleg nem. Nekünk is van érző lelkünk, még ha bátrak is vagyunk és ha csak nem nagydumás csajozógép az ember, baromi rosszul tud esni egy visszautasítás... persze egyszerű ráfogni, hogy a férfi dolga.
Én a saját részemről sosem fogok idegen nőhöz odamenni és kezdeményezni. Nem feltétlen azért, mert nem merek. Hanem azért is, mert nekem baromi kevés a fizikai vonzalom. Lehet akármilyen szép, csinos és mosolygós, avagy csábos... ha nem ismerem a belső tulajdonságait, bizony nem fogok felé többet érezni, mint szexuális vonzalmat. Ha pedig megismerem és kiábrándító, még azt sem fogok felé érezni többé.
Nem minden férfi úgy működik, hogy meglát egy csinos nőt és hanyatt-homlok szerelmes lesz, mert csak ez számít... nagyon nem.
Szerintem neked van egy elképzelésed, hogy [a férfiak ilyenek], miközben egyáltalán nem. Legfeljebb néhány ilyen van.
Az igazság az, hogy se nem a férfi, se nem a nő dolga kezdeményezni. Annak a dolga ez, aki akar valamit. A jelek küldözgetése pedig gyakran láthatatlan nekünk, férfiaknak.
Amúgy meg buliban ismerkedni... az olyan is. No comment. A lábam se teszem be ilyen helyekre.
23/F
"Azért mert egy férfinak a szememben fontos tulajdonsága a bátorsága és a kezdeményezőkészésge"
Az én szememben meg nem elhanyagolható, ha egy lány kezdeményezni is mer és nem tutyimutyi visszahúzódó, bátortalan. Lehet nem vagy annyira népszerű a férfiak körében és ilyen egyszerű a válasz.
25-26-27
De ezt úgy írjátok, hogy magatok is gyávák vagytok megszólítani egy nektek tetsző lányt.
Csak kifogást kerestek arra, hogy miért nem mertek odamenni meg hogy miért a lánynak kéne.
Csak nem értem hogy lehettek ilyen nőies gondolkodásúak férfiként. Azt hittem minden férfinak alap tudás az, hogy tudja hogy neki kéne kezdeményeznie, még ha nem is mer kezdeményezni.
#25 vagyok. Ez nem igaz, csak te feltételezed.
Egyrészt ha Én nézek ki valakit magamnak, akkor kezdemnyezek. DE ha Ő néz ki, akkor NEM kezdeményezek. Akkor igenis tegye meg Ő a lépést.
Másrészt nem értem, honnan a lópityulából veszed, hogy ez a férfiak dolga. Nem az övék. És nem, egyáltalán nem tudja ezt minden férfi, mert nem így van.
Egyszerűen neked ez tetszik, ez kényelmes és nem akarsz rajta változtatni, inkább a férfiakra hárítod. Ez az igazság.
Én a magam részéről továbbra is kezdeményezek, AKKOR ha én szemelek ki valakit. De csak mert észreveszem, hogy megtetszem egy nőnek még nem fogom kezem-lábam törni. Ha akar valamit, majd igenis odajön Ő és kezdeményez. Ez így fair. Punk-tum.
Ez nem nőies gondolkodás, egyszerűen logikus. Ellenben a Te gondolkodásod elég gyávának érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!