Nappal várhatok arra ítéletnapig, hogy a fiúk oda merjenek jönni hozzám ismerkedni az utcán/buszon/boltban/bárhol?
Nem tolakodóan, egyből azzal kezdve hogy "de tetszel", "de szeretnélek megismerni", hanem finomabban felépítve a dolgot.
Gondolom ilyen sosem történik és inkább járjak ezután is bulizni, hogy miután 100 srác dörgölte a farkát a tánctéren a seggemhez, legyen legalább 1 köztük, akinek van mersze megszólítani legalább ott, ittasan.
Istenem, hogy nőknek mennyi bajuk van...ha én odamegyek valakihez, nem fogom kerülgetni a kását, meg barátkozni a szegény lánykával, hanem egyértelmű leszek, elmondom a szándékomat, és pont.
Nem azért megyek oda hozzá, mert legjobb barátra van szükségem.
Meg ez a tipikus női felfogás: meglátja a pasit, megtetszik neki, de ő már csak azért se fog odamenni hozzá, mert miért? Nehogy már a nő kezdeményezzen, amikor neki tetszett meg valaki.
Lehet, hogy a pasi észre se vett, mert mással volt elfoglalva, de neeeem...te legyél nő, legyél makacs, legyél önfejű, és inkább cseszd le a srácot, hogy ő miért nem látnok.
És ha odamegy egy másik - aki nem A KISZEMELT - azt sértő, durva stílusban fogja elhajtani, mert hogy merészelt odapofátlankodni.
8
"egyszerűen nem értem, hogy mért ítéled meg a férfiakat az alapján, hogy odamernek-e menni hozzád"
Azért mert egy férfinak a szememben fontos tulajdonsága a bátorsága és a kezdeményezőkészésge
"mikor te sem mersz odamenni hozzájuk"
Azért, mert ez a férfiakat egyáltalán nem érdekli. Ha egy lány csinos és kedves, akkor lehet bármennyire bátor vagy bátortalan, az a férfiakat nem fogja érdekelni egyáltalán vonzalom szempontjából.
9
Igen, akkora retardált volt hogy ilyet kérdezett, hogy utána 1 éves kapcsolatunk lett ebből az ebből a kérdéséből kialakult beszélgetésből.
10
Igen, jól mondod. De én inkább úgy fogalmaznám meg azt amit te, hogy jobb finoman felépíteni a vonzalmat és az érdeklődést, mint ajtóstul rontani a házba. Éjszakai szórakozóhelyen lehet hogy működnek ezek a nagyon közvetlen dumák, de nappal azért sokkal kevésbé jönnek be nekem.
11
Amit a 10-nek írtam
12
Aki értelmes az miért gyáva is egyben? Csak mert te értelmes vagy és nem mersz odamenni, szerinted miért ne létezhetnének más értelmes férfiak akik meg mernek kezdeményezni a lányoknál?
13
És biztos vannak is sikereid. Azért mindketten tudjuk te is meg én is, hogyha odamersz menni, akkor alapból jobb vagy már mint 10-ből 9 férfi.
14
Elmondtam már miért nem kezdeményezek (meg hogy szerintem a nők általában miért nem) Nekem fontos egy férfiban hogy legyen meg a kellő bátorsága, talpraesettsége, merészsége a kezdeményezéshez. A férfiak számára ez a tulajdonság nem fontos a nőkben.
Tehát a hazugság, képmutató bájcsevelygés miközben mindketten tudjátok mi a célja az férfias.
чёрт возьми, ez már komolyan siralmas.
"Arról erősen megítéltetik a szememben egy férfi, hogy odamer-e jönni hozzám. Ha odamennék hozzájuk, nem tudnám hogy melyiknek lett volna bátorsága odajönni hozzám."
Cicavirág, ez a módszer ám nem a bátor, hanem a gyakorlott nőcsábász csávók megtalálására alkalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!