MErt sajnos kockák,és Mellette nem nőiesek általában.
Edzés,vásárlás,teste,és fodrász helyett a hülye játékokkal játszik nekem ez taszitó nagyon.
Pedig programozó vagyok,de lelombozó ha egy nő gamer.
HA ad magára akkor más a szitu de ez ritka.
Hiba: Amikor ezt írják hogy gamer csaj mindenki egy szép vagy nagyon szép csajt képzel el amint warcraftozik meg minecraftozik.
Aztán közben a valóság a fenti linkben van amit linkeltem pár válasszal korábban.
Ez ugyanolyan fail mint mikor a hetero csávó azt hiszi hogya lezbikus nők nagymellű szőkék aztán általában rövidhajú, nyers stílusú valakik mackónadrágban
Ez mondjuk igaz! De aki gamerrel akar összejönni az ne várjon szépségideált vagy valami nagyon gyönyörű alkatot (lásd az oldal önjelölt tornatanárai akiknek már a plusz 3 kg is "sok" meg mindenkinek beírják hogy edzeni kellene)
Bár ez megint kettős mérce, hogy a csajoknál ne vegyük egy kalap alá mind mert nem mind ronda, de ha egy csávó mondja hogy kocka, informatikus stb. rögtön arra számít mindenki, hogy vagy
1.Sápadt, karikás szemű, vékony kis nyüzüge alkatú valaki, rendszeresen köhög, betegs alkat
VAGY
2.Legalább 140 kg, pattanások, hosszú kócos vagy copfba fogott igénytelen haj, igénytelen arcszőrzet, igénytelen öltözködés és csak mozaikszavakban beszél "pvp ban unbaned svh pawg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!