Hogyan van ennyi embernek ideje munka után mindenféle programokra? (Ismerkedni, bulizni, dumálni? )
Nekem annyira nincs energiám, pedig szedek vitamint. Facebook-on meg látom, hogy a korombeli (20-30 közti) emberkék (még sokszor a családosok is) mindig programokat szerveznek. Mozi, étterem, oub, kocsma, hétköznapi házi összejövetel, hétköznapi lakásavató, napi szinten edzőterem, ilyen party olyan party, sokszor nemcsak hétvégén. Mi az ő titkuk?
Én ráadásul ingázom, kb napi 2,5 órát utazom mellé, mert a lakhelyemen nem volt meló. Annyira azt érzem, hogy nekem megy el az életem és nem vagyok irigy, de félek, hogy kimaradok mindenből. 27/N
Pl. nem mindenkinek kell ennyit utazni.
Nekem naponta fél óra az út oda-vissza.
Így nekem már eleve 2 órával több van, mint neked.
De egyébként az is lehet, hogy el vagy kényelmesedve. Nem vagy hozzá szokva a mászkáláshoz.
Munka után direkt üdítő, felfrissítő, ha egy kicsit mást csinálsz. Pl. egy ital a barátnőkkel. De este is kikapcsolódás lehet egy mozi, színház.
Otthon mit csinálsz? Semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!