Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkednek így a nők?

Miért viselkednek így a nők?

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 9. 23:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
Te pedig nyugodtan nyald ki a seggünket. ;)
2014. dec. 10. 02:00
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
21-es milyen jó ellenérveket tudott felhozni, majdnem meggyőzött...:D
2014. dec. 10. 02:02
 23/29 anonim ***** válasza:
23%
a-val és e-vel :D
2014. dec. 10. 02:05
 24/29 anonim ***** válasza:
70%

ezerszer megtárgyaltuk már.

a nők zömében a rosszfiús, magabiztos, tahó férfiakra vágynak tudat alatt. azért, mert az ilyen férfiak önbizalmat árasztanak, és ez minden nőnek vonzó vmilyen szinten.

a nőknél párválasztásnál az ész teljesen háttérbe szorul, és általában tahó macsókból "kedves tahó macsókat" akarnak csinálni, aztán nem jön össze, és jön az áldozatpóz, önsajnáltatás.

egy kedves, visszahúzódó férfi nem elég nagy "kan" legtöbb nőnek.

nőkkel meg teljesen felesleges ebben a kérdésben vitázni, magukat sem ismerik, vagy belül tudják, h igaz, amit a kérdező írt, érzelmi lények, nem fognak érvelni, hanem csak személyeskedni.

általában az ilyen kérdések átmennek dedóba, ha megjönnek a nők: "jaj sose nem lesz bajátnőd XD" stb.

2014. dec. 10. 07:56
 25/29 Noydra ***** válasza:

Én egy csomó szerencsétlen gyökeret is ismerek, akiknek furcsa mód van nőjük...

Meg normálist is...

Legalja embereknek meg legalja ember kell.

Amelyik nőről azt hiszitek, hogy normális és mégis a bunkó f@s.zt választja, azt rosszul ismertétek.

F

2014. dec. 10. 09:18
 26/29 anonim ***** válasza:
54%

jaj ez az állandó siránkozás meg belemagyarázás. mindenről a nők tehetnek,csak a szr kell nekik, annak is aki azt mondja hogy nem, nem is ismerik magukat, nem tudják mit akarnak de ti igen stb stb. hihetetlenül szánalmas. nem tudom milyen emberek lehettek ti, nyomorék pattanásos kisfiúk, igénytelenek, tahó, tanulatlan emberek? amit itt műveltek ugyanaz a nyafogás mint amit a lányok csinálnak hogy jaj a fiúknak csak a rbancok kellenek, a normális okos nők nem is érdeklik őket.

és ez az általánosítás... az én környezetemben valahogy nem ilyenek a nők...

csak a ténylegesen buta, tanulatlan, unintelligens nőkre illik kb az amit leírtatok. pont azokhoz akiket ezek szerint valószínűleg ti megérdemeltek, mert a jobbaknak ti vagytok túl szrok.

2014. dec. 10. 15:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Hiába sivalkodsz 68-as nyomorult, bennetek van a hiba elsősorban, mint látván a kérdés témáját is.

Elhiszem, hogy fáj az igazság a kis feminácidroidoknak mint amilyen te is vagy.

De hát jó az nektek ha dróton vagytok rángatva, élő példák a férfival egyenlő nőkre! :D

Menjetek félmeztelenül, feszületekkel az ülepetekben rohangálni, többre úgy sem futja tőletek a mocskolódáson kívül! :)

2014. dec. 10. 18:18
 28/29 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy férfi az illető, de attól még nem változtat semmin.

"nem tudom milyen emberek lehettek ti, nyomorék pattanásos kisfiúk, igénytelenek, tahó, tanulatlan emberek?"

Egyik sem talált.

2014. dec. 10. 18:37
 29/29 anonim ***** válasza:

evolúciós okai vannak annak, hogy a nők egyes esetekben így viselkednek. soha senki nem várta el a nőktől hogy jók legyenek valamiben, mindig a férfiak feladata volt lenyűgözni a nőt. ugyanis a férfiak úgy vannak kialakítva, hogy kb minden nővel szexeljenek, és továbbadják a génjeiket. (ezért vannak itt azok a kérdések, hogy a férfiak ezt a rib*ancot meg azt is megnézik, az tetszik nekik stb, holott azért nézik meg őket, mert ezek a nők általában hangsúlyozzák a nőiességüket, rájuk van írva hogy szexelni akarnak.)a nőket viszont csak egy férfi termékenyíthette meg, ezért ki kellett választaniuk a legjobbat. és ez általában a legerősebb férfi volt, aki legyőzte a többit. akkor még nem a személyiségükkel nyerték meg maguknak a nőket, vagy kedvességgel, vagy az eszükért szerette az egyik a másikat. szóval ez amolyan ősi dolog. :D

természetesen ma már szerencsésebb azt választani aki okos, intelligens, tájékozott stb, de persze nagyon sok nő még nem ezt részesíti előnyben. én is látom.

az a stílus amit itt megengednek maguknak sokan, az enyhén szólva gáz. :D

na meg ezek a kinyilatkoztatások: A punci nagy úr!, ők maguk unalmasak, a férfi szab kontrollt felette és ez utóbbit jobban szeretik, barmokhoz vonzódnak. Még aki nem vallja be, az is., Ez kell nekik, a mocskokra van igény., Semmi logikát nem kell keresni náluk., a nők inkább pontozgatnak lefelé, mert fáj nekik az igazság, nőkkel meg teljesen felesleges ebben a kérdésben vitázni, magukat sem ismerik, vagy belül tudják, h igaz, amit a kérdező írt, érzelmi lények, nem fognak érvelni, hanem csak személyeskedni.,bennetek van a hiba elsősorban.

én nő vagyok, és ezek egyike sem igaz rám. elég sok időt eltöltöttem saját magam megismerésével ahhoz, hogy tudjam, nem tudja jobban egy random ember gyakorikérdéseken azt hogy milyen vagyok még akkor is, ha nem vallom be magamnak. :D elég sok mindennel foglalkozok is, hogy ne legyek unalmas.(itt megemlíteném, hogy persze amikor egy nő tudománnyal foglalkozik, művészetekkel stb, akkor persze le van szólva hogy úgyis szar, nincs egy híres női tudós, zeneszerző, festő stb okkal. tehát nem lehetsz intelligens nő, nem jó az ha a régi normák szerint élsz, tehát semmi sem jó kb amit csinálsz, és te vagy a szar, benned van a hiba, neked kell változtatni) és nem én vagyok az egyetlen értelmes nő, azért is írtam le ezt. elég ha körbenézek a családomban, a baráti társaságomban. egyikben sem találok egy olyan nőt se mint amiről ti beszéltek. :)

tehát ez az általánosítás, hogy minden nő arra vágyik amit ti állítotok, még az is aki nem ismeri be, ezer sebből vérzik. igazából alapból egy baromság. nem tudom hány nőt ismertetek eddig, de ahhoz hogy valamilyen statisztikát megfigyelhess, legalább 100 nőt meg kellett volna vizsgálnotok. ha ennyi nővel volt dolgotok, akkor nincs is több hozzáfűznivalóm, ha pedig nem, csak ránézésre ömlenek belőletek ezek az axiómák, akkor szintén nincs több hozzáfűznivalóm :D

a mocskolódásról és személyeskedésről annyit, amit valakik egy hozzászóló kapcsán említettek, hogy az amit ti írtatok, amiket én is idéztem tőletek, azok mik? az igazság, ugye? :D

de megint elmondom, nem tagadom hogy sok ilyen nő létezik. nem gyűlölöm a férfiakat se, bár belőlük is van nagyon sok sz*r. az embereket úgy általában gyűlölöm. mondjuk 99%ukat.

talán ennyi most így hirtelen. nyugodtan pontozzatok le, szidjatok. nem fog meghatni és nem fogom rosszul érezni magam miatta. :) nem azért írtam mert felháborodtam, vagy zavarna hogy ezeket írtátok. minden nap kiírja valaki. :D igazából nem tudom miért írtam. :D meggyőzni sem különösebben akartam senkit, nem is hiszem hogy sikerül. (főleg amiatt amiket feltételezek a hozzászólókról az alapján, amit a véleményükkel és főként annak a közlési módjával sugallnak magukról.)

de azért érdekes lenne néhányat közületek megismerni, tanulmányozni amiatt, hogy magatokat rendesnek, kedvesnek, jó választásnak stb-nek tartjátok.

2014. dec. 10. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!