Mért viselkednek így a mostani lányok 99%-a? (lent) 18f
Tehát pl suliba is ismerkedtem pár lánnyal bejottem nekik meg minden de amikor rájöttek hogy nem egy beképzelt, bunkó farok vagyok nem érdeklem utána őket... kedves vagyok nem akarom kihasználni őket...stb
Engem ez nagyon zavar. Mért ez kell a lanyoknak?
kedves pincsikutyából napi 10 jut nekik, viszont tahó gyökérből kevés van, és az lesz érdekesebb + ösztönök.
a női tanácsokat feljetsd el, ők nincsenek tisztában a vlaósággal, magukból indulnak ki.
Én azon a véleményen vagyok,hogy a külső megfog,a belső megtart.Én képtelen vagyok elviselni a bunkó paraszt embereket.Csak az a baj,hogy olyan kedves fiúval még nem találkoztam,aki külsőre tetszett volna.És olyan külsőre tetsző fiúval se,aki kedves,szerény lett volna.Hiába tetszik a srác,ha bunkó rögtön taszít.
Egyébként megválaszolom a kérdésed:Azok a fiúk,akik jóképűek ÁLTALÁBAN bunkók és önteltek lesznek.A kedves srácok,meg akik szerények általában nincsenek annyira toppon,ezért szerények.Na a mai külsőséges társadalomban ezért népszerűek a bunkó pasik.:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!