Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkednek így a nők?

Miért viselkednek így a nők?

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 9. 23:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Mert nekik nem számít, hogy ki mennyire megbízható vagy jó ember. Az ilyen barmokhoz vonzódnak. Még aki nem vallja be, az is. Így történhet meg az, hogy teljesen normális, kedves lányok is olyan csávóval lépnek le, hogy nem akarunk hinni a szemünknek.
2014. dec. 10. 00:02
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
Ezt láttam valamelyik oldalon is kitéve. A legszomorúbb az egészben, hogy ott még a csajok nagy része is egyetértett. :D
2014. dec. 10. 00:07
 13/29 anonim ***** válasza:
9%

Ma nagyon nagy hatása van a médiának a társadalomra. Meghatároznak divatokat, trendeket, emberek viselkedését.

A nők tökéletesen össze vannak zavarodva. Ma van igazából nőgyűlölet (a feminizmus égisze alatt), nem látványosan akarják tönkretenni a nőket. Összezavarják a normális nemi szerepeket, ezért fontos a keresztény hagyományok eltiprása, lejáratása is.

Miért viselkednek idiótán a nők? Azért amiért a férfiak is. Mert összezavarják az embereket, nem biztos hogy ez egészen véletlen..

2014. dec. 10. 00:09
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy tényleg az a legfájóbb az egészben, hogy az nem is zavarna, hogy az IQ-nulla plázacicák ilyenekkel vannak, hanem amikor azt látom, hogy egy helyes kedves lány is (aki váltig állítja a beszélgetésekkor, hogy őő nem olyan, utálja a bunkó pasikat) ilyen csókákkal megy el, meg jön össze.
2014. dec. 10. 00:15
 15/29 A kérdező kommentje:
Hát én is azért kérdeztem igazából, mert furcsa nekem az egész. Ilyen kis plázacicák nem érdekelnének. De mikor rendes lányok is ezt csinálják, akkor...
2014. dec. 10. 00:19
 16/29 anonim ***** válasza:
65%
Ez így igaz! Igazságtalan az egész. Hány csajt láttam már könnyezni ilyen férfiak miatt, aztán legközelebb mintha mi sem történt volna. Ez kell nekik, a mocskokra van igény.
2014. dec. 10. 00:23
 17/29 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy erre van igény, én csak annyi mondok, remélem szeretnek egyedül gyereket nevelni mert hacsak nem találnak egy balekot, az lesz a sorsuk.
2014. dec. 10. 00:29
 18/29 anonim ***** válasza:
55%
Semmi logikát nem kell keresni náluk.
2014. dec. 10. 00:30
 19/29 anonim ***** válasza:
úgy látom ilyenkor már csak férfiak vannak ébren.
2014. dec. 10. 01:55
 20/29 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy, csak a nők inkább pontozgatnak lefelé, mert fáj nekik az igazság.
2014. dec. 10. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!