Az igényesebb* srácok minek kedvtelenítik el magukat azzal, hogy regisztrálnak ilyen társkeresőkre, mint a tinder, badoo, stb?
Figyelt kérdés
* igényes alatt olyat értek aki válogat a lányok között, és azzal szeretne összejönni, aki tetszik neki, mással nem2014. dec. 9. 22:02
11/12 anonim válasza:
Én is fennt vagyok waplogon sok helyen fennt voltam most csak waplog és gyik fészt se használok nem panaszkodok aki tetszik megkaphatnám de valahogy nem mindig oké összkép sok a buta tudatlan alúlmüvelt lány az ilyen szóba sem jöhet a neveltetésem miatt igényem van a nem proletár csajok társaságára az ilyenböl ritka aki normálisan is néz ki
12/12 anonim válasza:
A tinderen en sok lányt like-olok,mert ha ossze is jön akkor beszélgetek vele,nem kapcsolatot keresek először hanem csak társaságot ha a csaj olyat mond ami tetszik es egyet értünk akkor talan egy találkozó belefér,idővel meg ahogy alakul.sose elem bele magamat ebbe mert lehet hogy szép akkor sem biztos hogy belülről is olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!