Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért regisztrál annyi csaj...

Miért regisztrál annyi csaj az internetes társkeresőkre, ha aligha válaszolnak?

Figyelt kérdés

3 barátommal (2 csaj / 2 srác) az egyik én, egy este felvetődött a téma, hogy nagyon nehéz ismerkedni a neten ugyanis nem nagyon válaszolnak a lányok.

Ugyanakkor az a kérdés is felmerült bennünk, válaszolnake a fiúk, illetve kire írnak rá.

A haverom és barátnője, én és egy másik csaj külön külön 3 különböző társkeresőre regisztráltunk.

1 hét után (tegnap este töröltük magunkat)

Az eredmény a következő lett:

A csajok esetében, ha ráírtak valakire mindenki válaszolt, és 30+ illetve 20+ üzeneteket kaptak.

A mi esetünkben, aligha válaszoltak, sokan csak megnézték a profiljainkat és kész, ugyanakkor a haver kapott 1 üzenetet én egyet sem.

Hozzátenném azért nem nézünk ki olyan rosszul, és igényesek vagyunk. Ahogy természetesen a csajok is.

A tesztnek vége, beigazolódott az állítás, hogy aligha írnak de a kérdésünkre a választ mégsem kaptuk meg, hogy ha amúgysem írnak akkor mit keresnek a társkeresőn? :P

2013. júl. 22. 20:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert megerősítést várnak a pasiktól, hogy ők mennyire jó csajok. A legrondább lányoknak is érkezik napi legalább 1 levelük, így pozitív lökést ad az önbizalmuknak a társkereső oldal. Válaszolni nem fognak, csak a leghelyesebb pasiknak, ez tipikus lány szokás. Én már megszoktam, te is törődj bele.
2013. júl. 22. 20:34
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Mert a lányok csak nézelődnek és/vagy a fiúk üzeneteivel növelik az önbizalmukat
2013. júl. 22. 20:37
 3/21 anonim ***** válasza:
Plusz sokuknak párja is van. Vagy robotok és automatikus generálva van egy profil, hogy minél több pasi regizzen és fizessen az oldalon. Mert manapság a legtöbb társkereső nem is az, hanem pénzlenyúló oldal. 1500 ft per hónap csak, hogy ott legyél és üzit küldhess? A válasz meg legtöbbször nem is érkezik meg.
2013. júl. 22. 20:38
 4/21 A kérdező kommentje:

Mert a lányok csak nézelődnek és/vagy a fiúk üzeneteivel növelik az önbizalmukat.

Ebben lehet valami, mivel a teszt végén még poénkodtak is rajtunk a lányok, hogy túlterheltek minket üzikkel.

Az elején meg komolyan vették ők is.

Látni fogják ők is ezt a kérdést, dehát ami igaz az igaz.

Amúgysem vettük mi komolyan :P

2013. júl. 22. 20:44
 5/21 anonim ***** válasza:
Van sok önbizalomhiányos, meg van olyan, aki csak szórakozik ott, esetleg félrekamatyolást keres az aktuális pasija mellett.
2013. júl. 22. 20:58
 6/21 anonim ***** válasza:

Én egy dolgot nem értek ezzel a társkeresős dologgal kapcsolatban. Ha van egy átlagos csaj, aki naponta kap 10 üzenetet 10 különböző személytől, akkor mondjuk 1 hónap alatt hogyhogy nem talál párt magának? Havi kb 280 különböző személyből nem igaz, hogy nem talál magának 1 valakit. De ha csak 100 vagy akár 50 jelentkező volt, akkor sem értem...

Szerintem a csajok nagy része az egoja növelése miatt van fent ezeken az oldalakon. Húú de jó, nekem ennyien írtak, micsoda nő vagyok... A másik részük az igazit keresi, már betegesen. Aztán van egy rész, aki normális. (pár % lehet)

2013. júl. 22. 21:01
 7/21 anonim ***** válasza:
Na, akkor most az ilyen baromságokat, mint önbizalom növelés a cél és pasijuk van stb, most lerombolnám, mert esetleg egy nagyon kis százaléknál lehet, de alapvetően az igényekkel van a probléma. Azaz, nem probléma az, hogy valaki igényel egy bizonyos szintet mind értelemben, mind külsőben, mind anyagilag. Nyilván te ezeknek nem feleltél meg, vélhetően a hölgy(ek), akiknek írtál, azoknak te kevés voltál. Ez a rohadt nagy talány.
2013. júl. 22. 21:04
 8/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, te valószínüleg csaj vagy.

Örülök, hogy egy csaj is válaszolt.

Nos, a válaszod egyértelműen beigazolja szerintem az első válaszoló állítását.

Továbbá kérdés az is, mik azok a kritériumok amiknek nem feleltünk meg sem én sem a haver.

na meg szerintem rengetegen tapasztaltak már ilyet.

Elég fura hozzáállás, most bárkinek lehet kritérium, hogy csakis olyan felel meg aki kb úgy néz ki mind William Levy vagy mondjuk Danica Patrick. :P

2013. júl. 22. 21:13
 9/21 A kérdező kommentje:
Na meg nálam is volt, hogy valaki írt és nem jött be de azért még visszaírtam :)
2013. júl. 22. 21:17
 10/21 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nagyon válogatós vagyok, nem a tipikus jó pasik jönnek be, de kell valami ami megfog és ez kevés emberben van meg. Sokan rám írtak,amikor be voltam regisztrálva és azért nem válaszolok annak, aki nem tetszik, hogy ne higyje azt, hogy ismerkedni szeretnék vele, ilyen egyszerű.
2013. júl. 24. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!