Miért regisztrál annyi csaj az internetes társkeresőkre, ha aligha válaszolnak?
3 barátommal (2 csaj / 2 srác) az egyik én, egy este felvetődött a téma, hogy nagyon nehéz ismerkedni a neten ugyanis nem nagyon válaszolnak a lányok.
Ugyanakkor az a kérdés is felmerült bennünk, válaszolnake a fiúk, illetve kire írnak rá.
A haverom és barátnője, én és egy másik csaj külön külön 3 különböző társkeresőre regisztráltunk.
1 hét után (tegnap este töröltük magunkat)
Az eredmény a következő lett:
A csajok esetében, ha ráírtak valakire mindenki válaszolt, és 30+ illetve 20+ üzeneteket kaptak.
A mi esetünkben, aligha válaszoltak, sokan csak megnézték a profiljainkat és kész, ugyanakkor a haver kapott 1 üzenetet én egyet sem.
Hozzátenném azért nem nézünk ki olyan rosszul, és igényesek vagyunk. Ahogy természetesen a csajok is.
A tesztnek vége, beigazolódott az állítás, hogy aligha írnak de a kérdésünkre a választ mégsem kaptuk meg, hogy ha amúgysem írnak akkor mit keresnek a társkeresőn? :P
Mert a lányok csak nézelődnek és/vagy a fiúk üzeneteivel növelik az önbizalmukat.
Ebben lehet valami, mivel a teszt végén még poénkodtak is rajtunk a lányok, hogy túlterheltek minket üzikkel.
Az elején meg komolyan vették ők is.
Látni fogják ők is ezt a kérdést, dehát ami igaz az igaz.
Amúgysem vettük mi komolyan :P
Én egy dolgot nem értek ezzel a társkeresős dologgal kapcsolatban. Ha van egy átlagos csaj, aki naponta kap 10 üzenetet 10 különböző személytől, akkor mondjuk 1 hónap alatt hogyhogy nem talál párt magának? Havi kb 280 különböző személyből nem igaz, hogy nem talál magának 1 valakit. De ha csak 100 vagy akár 50 jelentkező volt, akkor sem értem...
Szerintem a csajok nagy része az egoja növelése miatt van fent ezeken az oldalakon. Húú de jó, nekem ennyien írtak, micsoda nő vagyok... A másik részük az igazit keresi, már betegesen. Aztán van egy rész, aki normális. (pár % lehet)
Utolsó, te valószínüleg csaj vagy.
Örülök, hogy egy csaj is válaszolt.
Nos, a válaszod egyértelműen beigazolja szerintem az első válaszoló állítását.
Továbbá kérdés az is, mik azok a kritériumok amiknek nem feleltünk meg sem én sem a haver.
na meg szerintem rengetegen tapasztaltak már ilyet.
Elég fura hozzáállás, most bárkinek lehet kritérium, hogy csakis olyan felel meg aki kb úgy néz ki mind William Levy vagy mondjuk Danica Patrick. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!