Miért regisztrál annyi csaj az internetes társkeresőkre, ha aligha válaszolnak?
3 barátommal (2 csaj / 2 srác) az egyik én, egy este felvetődött a téma, hogy nagyon nehéz ismerkedni a neten ugyanis nem nagyon válaszolnak a lányok.
Ugyanakkor az a kérdés is felmerült bennünk, válaszolnake a fiúk, illetve kire írnak rá.
A haverom és barátnője, én és egy másik csaj külön külön 3 különböző társkeresőre regisztráltunk.
1 hét után (tegnap este töröltük magunkat)
Az eredmény a következő lett:
A csajok esetében, ha ráírtak valakire mindenki válaszolt, és 30+ illetve 20+ üzeneteket kaptak.
A mi esetünkben, aligha válaszoltak, sokan csak megnézték a profiljainkat és kész, ugyanakkor a haver kapott 1 üzenetet én egyet sem.
Hozzátenném azért nem nézünk ki olyan rosszul, és igényesek vagyunk. Ahogy természetesen a csajok is.
A tesztnek vége, beigazolódott az állítás, hogy aligha írnak de a kérdésünkre a választ mégsem kaptuk meg, hogy ha amúgysem írnak akkor mit keresnek a társkeresőn? :P
Leírom elképzelésemet a témával kapcsolatban.
A nők, ha jó nők, vagy annak tűnnek az oldalon, sok üzenetet fognak kapni. Túl sokat. Ezért úgy érzik (és e szerint cselekednek), megtehetik, hogy válogatnak, megnézik a hódolókat, és csak azoknak írnak, akik elég jónak tűnnek.
Emellett is, a nők várják, hogy a férfiak kezdeményezzenek, megadják az első lökést - mi szerint bejön nekik a nő.
Így ők nem írnak a pasiknak, úgy vélem.
Srácok, sajnálom. Nagy az önzőség és a szégyenlősség köreinkben. Igen, mi nők lehetnénk kezdeményezőbbek, valóban. Úgy tűnik nem vagyunk. (én nem társkeresőzök)
"Na meg nálam is volt, hogy valaki írt és nem jött be de azért még visszaírtam :)"
A magyarázatnál azt írtad hogy te egy üzenetet sem kaptál. Hmmm.. Valami kimaradt szerintem.
Én beszéltem társkeresős csajjal, és az alábbiakat hallottam. Ha a csaj felmegy, sok levelet kap. Ezek általában két csoportra bonthatók. Az egyik a bunkó réteg, akik rögtön szexért esedeznek, pénzt is ajánlanak stb. Vannak, akik azzal kezdik, hogy a farkukról képeket küldenek. A másik réteg az unalmas kategória, a "szia, béla vagyok, ismizünk?" garmadája.
Ezeket összeadva nagyon sok levél jön naponta, ezeket kell nekik áthámozni. Egyrészt macera, másrészt frusztráló is. Ezzel ugyan nem fogják az egójukat növelni, ez tévhit.
Ha van normális hangvételű, ugyanakkor nem az unalmas kaptafára épülő levél, és még az adatlapja és képei alapján szimpatikus is az illető a lánynak, akkor valószínűleg válaszolni fog.
Mindez természetesen a normálisabb csajrétegre vonatkozik, akik nem csak nézelődni vannak ott. Lányokból is van ám ott "silány minőségű" réteg, és most nem külsőre gondolok. Az ő észjárásukat nehezebb követni, mert sokszor nincs is nekik olyan.
"Ez utóbbit egyébként én elég tapló dolognak tartom, mert szerintem mindenki megérdemel annyit, hogy legalább közlöd vele, hogy figyelj, nem jössz be külsőleg, ebből nem lehet semmi, de köszönöm, hogy rám írtál és ismerkedni próbáltál velem, sajnálom, de ez van. Ez egyértelmű, őszinte és egyáltalán nem bántóan visszautasító, egyértelművé teszed a helyzetet. Aki ezt nem adja meg, már megboccsássatok, de gerinctelen és megérdemli, hogy senkije se legyen, netán átvágják."
Erre is van egyszerű, nyilvánvaló és teljesen elfogadható magyarázat. mégpedig:
1. Elutasító válaszra általában jönnek a bunkózó levelek.
2. Ha az nem, akkor könyörgés.
3. Kivétel alig van.
4. Ha férfiként értesítőt kapok, hogy levelem jött, akkor ráizgulok, és nem hiányzik, hogy elutasítást találjak. Tök felesleges. Ha nem válaszol, az egyértelmű, ez a szokás.
5. Van 300 "béla vagyok, ismizünk?" leveled. Tényleg válaszolnál mindre? Időmilliomos is vagy?
El kell fogadni, hogy hogy működnek ott a dolgok, és annak a pár embernek örülni, akik szóba állnak veled. Felesleges idegeskedni olyasmin, amit nem tudsz megváltoztatni.
Már bocs, de miért írnék olyannak, aki nem jön be? Ezt sose értettem... Azoknak, akik akármilyen okból nem szimpatikusak, azoknak nem fogok írni PONT
Egyébként, csak ti veszitek ennyire lelkire ezt a dolgot. Én nő létemre, ha 1000-ből 1x írok valakinek, és az nem válaszol, akkor megyek tovább. Tudom, hogy valami nem jött be neki belőlem, és kész. Mi a sz@rt kell ezen vekengeni ennyit?
15-ös válaszolónak:
1. általában jönnek a bunkózó levelek. általánosítasz, a többség alapján ítélsz meg valakit, ismerkedéskor ez elég szerencsétlen húzás
2.ismét általánosítasz, egy igazi férfi sosem könyörög nőnek. én sem.
3. kivétel alig van. nézd csak meg, most bukkantál rá egyre
4. mert neked jobb tévhitben élni, esetleg reménykedni? nem jobb és egyszerűbb, ha őszinték hozzád?
5. aki társkeresőzik, az ezt vállalja, több 10000 magányos ember van, ha nem tetszik a dolog, akkor lehet a való életben vagánykodni. de jaj, akkor mégsem megy ez utóbbi, mert nem lenne fenn társkeresőn, ugye?
16-os válaszoló:
hogy miért írj/válaszolj neki? mert alapvető dolognak tartom és fordított helyzetben te is elvárnád ugyanezt.másrészt nőként ne hasonlítsd magad férfiakhoz,más a helyzeted a társkeresőkön.
Most látom mennyi válasz érkezett :)
Köszönöm, hát igen sajnos ez ilyen.
Különben nem idegesít, hogy nem írtak, csak magyarázatot keresünk / kerestünk, amit már valamennyire sikerült is :)
qrzy:
"A magyarázatnál azt írtad hogy te egy üzenetet sem kaptál. Hmmm.. Valami kimaradt szerintem."
Az egy hetes tesztre írtam, hogy azalatt nem kaptam üzit, viszont én már régebb is társkeriztem.
Sőt a téma is onnan indult, alapjában a barátaimmal :P
Miért regisztrál annyi csaj az internetes társkeresőkre, ha aligha válaszolnak?
Azért, mert így nekik könnyebb. Gondolj bele, semmit sem kell csinálniuk csak várniuk. Nem kell megerőltetniük magukat, elmenni otthonról, ilyenek. Mitha úszóval horgásznának. Néha feltesznek 1-1 jobb képet, hátha az kapósabb. Várják a sült galambot, ahogy mondani szokták. Hátha berepül az ablakon a szőke herceg a fehér limuzinjával. :D
Ennek köszönhetően aztán egy idő után a normális válogatási szintnél sokkal válogatósabbak lesznek, vagyis senki sem elég jó nekik, ők már sok mindent láttak és hát hány pasival összejöhettek volna... Ja és mennyit elutasítottak, micsoda nők... Eltelik egy rakat idő, ugye a virág elkezd hervadozni. És amikor már érzi, hogy b*zdmeg kifutottam az időből, na akkor hozzámegy egy bunkóhoz, akinek szül 2-3 gyereket. Aztán elválnak :D
Ma 07.50
Mekkora igazságot írtál. A környezetemben is hemzsegnek a magányos, gyermekes, helyes-sármos apuka által elhagyott anyukák. Már hány száz lánynak mondtam, hogy ne legyél párja ennek a pasinak, mert rosszul fogsz járni, meg fog csalni, el fog hagyni. Nem hisz nekem egy csaj sem. Majd 1-2 év után, mikor szakítottak a helyes pasival, akkor jönnek nekem nyafogni, hogy mennyire igazam volt, meg sajnálja, hogy nem hitt nekem. Mondom jól van, de legalább tanultál belőle. Azt mondják, persze, többet ilyet nem fognak tenni. Pár hónap múlva mintha mi sem történt volna, újra jön a 180+ magas, szabályos arcú, jó autóval bíró pasi és kezdődik újra a dolog, a csaj megint belelép a csapdába. Itt most elvileg okos, egyetemista lányokról van szó. Ugyanolyan buták, mint a többi lány, egy helyes pasi jó külseje, rögtön elveszi az eszüket és hibát hibára fognak halmozni. Na ugyanez zajlik le, csak komolyabb téttel, mikor teherbe is esik a lány és egy életre bajba kerül ezáltal, ha megtartja a gyereket. Sajnos a legtöbb lány rettentő buta ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!