Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért regisztrál annyi csaj...

Miért regisztrál annyi csaj az internetes társkeresőkre, ha aligha válaszolnak?

Figyelt kérdés

3 barátommal (2 csaj / 2 srác) az egyik én, egy este felvetődött a téma, hogy nagyon nehéz ismerkedni a neten ugyanis nem nagyon válaszolnak a lányok.

Ugyanakkor az a kérdés is felmerült bennünk, válaszolnake a fiúk, illetve kire írnak rá.

A haverom és barátnője, én és egy másik csaj külön külön 3 különböző társkeresőre regisztráltunk.

1 hét után (tegnap este töröltük magunkat)

Az eredmény a következő lett:

A csajok esetében, ha ráírtak valakire mindenki válaszolt, és 30+ illetve 20+ üzeneteket kaptak.

A mi esetünkben, aligha válaszoltak, sokan csak megnézték a profiljainkat és kész, ugyanakkor a haver kapott 1 üzenetet én egyet sem.

Hozzátenném azért nem nézünk ki olyan rosszul, és igényesek vagyunk. Ahogy természetesen a csajok is.

A tesztnek vége, beigazolódott az állítás, hogy aligha írnak de a kérdésünkre a választ mégsem kaptuk meg, hogy ha amúgysem írnak akkor mit keresnek a társkeresőn? :P

2013. júl. 22. 20:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Emellett elképesztően naívak is, hogy mind azt hiszi, hogy na majd ő megváltoztatja a vagány, nőcsábász pasit, hogy csak neki,, engedelmeskedjen". Na persze, ez nagyjából 10 ből 1 szer ha beválik, szinte mindig menetrendszerűen jön a sírás, meg azt, hogy minden pasi egy disznó.
2013. júl. 25. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!