A társkeresőkre inkább a felszínes nők mennek vagy
sajnos a való életet tükrözi?
Figyelt kérdés
Társkeresőre ha felmegyek vissza se írnak, szinte senki vagy ha visszaírnak legalább őszintén elmondják, hogy bocsi de nem. Még esélyt se adnak a másiknak. Ezt több embertől hallottam. Miért? Talán társkeresőkön ennyire felszínes lányok lennének vagy sajnos az élet is ilyen.
2013. júl. 3. 09:53
1/9 anonim válasza:
Nem!Egy felszínes sz..ar.Teljesen jól látod!A valóéletben imserkedjél.Sokkal egyszerübb.
2013. júl. 3. 09:55
2/9 anonim válasza:
Ha már felmennek nem olyanokkal fognak leállni aki nem tetszik nekik.
És azért nem írnak vissza mert nem akarnak megbántani. Legalábbis a többség.
2013. júl. 3. 09:56
3/9 A kérdező kommentje:
2-es
De a való életben is ilyenek a nők vagy csak a társkeresőkre mennek inkább ilyen külső orientáltak?
2013. júl. 3. 09:58
4/9 anonim válasza:
Én voltam ilyen oldalakon fent, és állandóan rámírtak a csajok.
Pedig én sem vagyok egy extra pasi, de az sokat számít milyen szöveget írsz magaról, ilyenben jó vagyok, és ezzel le tudom venni a csajokat a lábukról:)
2013. júl. 3. 10:00
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, nem látok bele a fejükbe :D
De szerintem ugyanazok, mert ugyanolyan emberek mint akiket az utcán látsz. Élőben azért nem pattintanak le egyből, mert ott a valós énedet és viselkedésedet is látják, itt pedig csak egy képet rólad, amin ha nem tetszel akkor vége.
2013. júl. 3. 10:01
6/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, ember legyen a talpán aki belelát egy nő bonyolult elméjébe:)
10-ből két nő aki ér valamit az ilyen oldalakon, a többi csaj önbizalom növelés, vagy csak a hecc kedvéért van fent.
2013. júl. 3. 10:03
7/9 anonim válasza:
én társkeresőn ismertem meg a férjemet. Volt több kapcsolatom is onnan és perse sok-sok gáz randim. Az biztos hogy elsőre a küls is számit, van egy minimum de ez nem csak a neten van igy. Ahhoz nem kell Brad Pitt-nek vagy Angelina Jolie-nak lenni hogy vissza irjanak. Mi a férjemmel teljesen átlagos normális külsejű emberek vagyunk. mindkettőnknek voltak elötte is hosszabb rövidebb kapcsolatai. Neki is volt több randija netről.
2013. júl. 3. 10:16
8/9 With Eyes Wide Shut válasza:
A társkereső egy érdekes és "hazug" világ.Ha meg "öszinte" vagy,baleknak néznek..
2013. júl. 3. 10:21
9/9 anonim válasza:
Szerintem sok lány van, aki csak poénból van fent társkeresőn, felregisztrált, de igazából nem használja és nem is keres senkit. Én nem vagyok egy vészes egyéniség, mégis 10-15 nőből 1 ír vissza. Aki meg használja és vissza is ír, flegma, nem is igazán akar megismerni. Ha tényleg kapcsolatot keresne, nem hinném, hogy így csinálná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!