Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk lányok! Mit tegyek?

Fiúk lányok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy eggyel felettem levo evfolyamba jaro fiu aki nagyon tetszik. Tudja ugy nevrol hogy ki vagyok, es ugy ahogy ismer is. De ennyi.(csopvezem volt gtben). Van egy elkepzelese szerintem rolam, ami nem tul jo. Raadasul ev elejen volt egy kis kavarodas, aminek kovetkezteben majdnem megutalt (hacsak nem sikerult neki valojaban). A kerdes: hogy tudnam esetleg jelezni fele, hogy meg mindig tetszik?(ugy hogy nem beszelunk csak latjuk egymast a folyoson). Van meg eselyem esetleg barmire is? Ha igen, azt hogy erhetnel el? Mivel?

Elore is koszonom! :)

2014. dec. 9. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Szopd meg az ujjadat és nézz a szemébe amikor feléd megy
2014. dec. 9. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs rólad pozitív véleménnyel,és még csak nem is beszéltek.Szerintem ez felejtős,a saját érdekedben.
2014. dec. 9. 21:16
 3/6 Csak én. válasza:
100%

Mindig mosolyogj ra:) koszonj neki...ilyesmi:)

Esely??van:). Irj ra facen,a tobbi majd jon magatol:)

2014. dec. 9. 21:17
 4/6 anonim válasza:

Rúgd tökön, térdeld hason, ha hosszabb a haja markolj bele ket kezzel es terdeld le az arcat

Majd ereszd le a foldre es rugj bele vagy ketszer

Elegge felhivnad magadra a figyelmet es utana megmondhatod neki, hogy szeretlek puhanykam

2014. dec. 9. 21:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Es hogy erhetnem el esetleg, hogy megismerjen? Hogy kerulhetnek a kozelebe?
2014. dec. 9. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy am nem csinaltam semmit, a barataink bekavartak, ezert van rolam ,,negativ velemenye". Am beraktam egy facebook csoportba ahol gt vege ota csak kibeszeltek es szirakoztak velem, pedig akkor meg nem is beszeltunk egyszer sem... es meg le is tiltott facebookrol! De am koszonom a tippet, az utolso elotti jol hangzik :) kiprobalom (csak felek, hogy mi lesz.. nem tudom valamiert nagyon ida vagyok erte meg azok ellenere is amiket tettek)
2014. dec. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!