Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, fiúk csak én érzek...

Lányok, fiúk csak én érzek így? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Lassan 27 éves leszek, de nem tudtam még magam mellé találni egy párt. Igen kicsit válogatok, kell a külső hogy megfogjon, de az a külső ami megfog gyakran értéktelen belsőt takar. Olyan ember mellett se lehet leélni az életed, akit szellemi szinten egy síkságnak tartasz..nem tudom, hogy hol ismerkedjek. Nem tudom, hogy mennyire muszáj, hogy megerőszakoljam magam és valamelyik igényemből lentebb adjak, vagy inkább maradjak egyedül de teljes 'szabadságban'.

2014. dec. 7. 19:14
 1/3 anonim válasza:
100%
Magasra teszed a mércét, de ha csak azért teszed lejjebb, hogy legyen párod attól még nem leszel elégedett vele!
2014. dec. 7. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Pár csalódás,és kudarcba fulladt kapcsolat után most én is egyedül vagyok egy ideje.Hasonlóan érzek,mint te.Szerintem nem kell megalkuvónak lenned,vagy egy hülye mellett bohóckodnod.Én beleestem ezekbe a hibákba,de ma már nem tenném.Inkább az átmeneti magány.
2014. dec. 7. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne adj lejjebb az elképzeléseidből, mert nem leszel boldog. (tapasztalat)

Most én is egyedül vagyok, de majd megtalálom az igazit.

Bulizz, szórakozz a barátaiddal.

25/F

2014. dec. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!