Fiúk, Lányok! Mit gondoltok arról, ha egy szingli lány buliban több fiúval flörtölget?
Ez alatt jópofizást, szemezést, bókokat, pár érintést értek (nem kényes helyen), nagyon max. smárolást, de azt már csak 1 fiúval, ha később akar is tőle valamit. Úgy, hogy legtöbbször a fiúk kezdeményeznek a lánynál.
Gondolom fontos hozzátennem, hogy egy 19 éves egyetemista lányról van szó, nem egy kis tiniről...
1. szerintem te nem vagy tisztában a szó jelentésével :D
az egyrészt akkor lenne, ha szűz lennék. másrészt akkor, ha orálisan, análisan elégítenék ki fiúkat vagy "legalább" össze-vissza smárolgatnék mindenkivel. :DD
Kérdezőcsaj, szerintem te nem tudod mi az: A szűzqrva az, aki mindenkivel, vagy sokakkal kacérkodik, de senkivel se fekszik le.
Pedig mindenre hajlamosnak mutatja magát, de mégsem tesz semmit.
Amúgy a bulikban ez szokásos ribiskedés, később az ilyen csajokból lesz az, akit minden alkalommal meg is dug valaki.
6. szerintem nincs értelme ezt mondani így látatlanba :DD
7. De mondom, hogy nem vagyok szűz, már lefeküdtem fiúval (volt barátommal). Dehogy mutatom mindenre hajlamosnak magam :D XDD "később" minél később?? Már olyanná válhattam volna 19 évesen, de nem tettem és ezután sem leszek olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!