Az olyan férfiaktól kérdezném, akiknek rendben van az önbizalmuk, hogy éreztétek-e már úgy néhány elutasítás után, hogy mégsem vagytok elég jók, pedig objektív szemmel nézve a csaj exe nálatok sokkal rosszabb kinézetű volt?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt feldolgozni?2014. dec. 9. 15:12
11/12 anonim válasza:
én mindig dühromatot kapok, ha elutasít egy csaj, már pedig ez elég sűrűn megtörténik
nem is értem hogyan tudnak visszautasítani egy olyan helyes fiút, mint amilyen én vagyok
12/12 anonim válasza:
állítólag az idő és a sors mindig igazol. nálam volt olyan, hogy visszautasítás után a csaj azt mondta, hogy nagyon válogatós... másfél év utàn jött össze valami ritka bajuszú, szőrtelen infantilisképű, kopasz pasival. 30 évesen együtt szelfiztek grimaszolva... sirva röhögtem, alig tudtam eljutni a tiltás gombig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!