Az mit jelent ha egy pasi félénk ismerkedéskor?
Igazából jelentős tévedésben vannak az előttem szólók, mert egy ténylegesen félénk ember sokkal jobban fél a sikertől, mint az elutasítástól. Utóbbi egyfajta megkönnyebbülést is jelent számára, hiszen nem kell ismeretlen vizekre eveznie. Ezért is van, hogy kulcsmomentumokban nem mer lépni, mert nem tuja, mi fog történni, ha megteszi.
A kérdésre a válasz pedig ebben rejlik. Azt jelenti, hogy nem fogja megtenni a szükséges lépéseket, amikor kellene. A legtöbb esetben ez már az első lépést, a kapcsolatfelvételt jelenti, de ha ez mégis megtörténik, nem feltétlenül hív randira, nem tudja, mikor érjen hozzád, de ha tudja, akkor se teszi meg. Lehet ezt még fokozni még intimebb helyzetek felsorolásával, de addig már bőven nem jut el a dolog.
Tegyél meg te néhány lépést. Most én is így vagyok, a pasi félénk, így én kerestem meg, majd szépen lassan nyitni kezdett felém. Viszont figyelni kell, mert amikor kicsit bátrabb lett azt hittem, hogy akkor már minden rendben lesz. De miest nem biztattam, hogy nyugodtan közeledhet felém, máris megint félénkebb lett... =/
Gondolom attól félnek, hogy meggondoljuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!