Lányok, ismerkedéskor hátrányba kerül nálatok az olyan pasi akinek nincs munkája, nem dolgozik?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy jelenleg a pasi nem dolgozik,nincs munkahelye.Vannak csajok akik szeretnek felvágni a barátnőjük előtt hogy az én barátom pl.tüzoltó,rendőr,ügyvéd és lenézik az olyan barátnőjüket akiknek a pasijuk nem dolgozik de tisztelet a kivételnek mintha versengnének hogy kinek jobb a pasija .2014. ápr. 29. 07:17
1/4 anonim válasza:
Amíg látom rajta hogy KEMÉNYEN próbál munkát találni számomra rendben van.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ mióta nem dolgozik.Senki se szereti a lébec embereket.Pénz nélkül meg nem lehet élni.
3/4 anonim válasza:
A nőkben randomszámgenerátor dobálja a pillanatnyi érzelmi hullámokat.
Én dolgozom és még így is megkaptam, hogy nincs munkahelyem :D
Halál komolyan.
4/4 anonim válasza:
Hát nem egy nagy dicsőség hogy az állam vagy a szülei, esetleg a barátnője (felesége) nyakán élősködik dologtalanul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!