Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hozzátok szoktak odamenni az...

Hozzátok szoktak odamenni az utcán/tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés

Volt hogy egy nap többen is odajöttek hozzám fiúk lányok egyaránt... Nem értettem mi lehetett.A fiú azzal jött, hogy lehengerlő vagyok, meg tetszik neki a stílusom, a lány pedig hogy milyen tök jó hogy ilyen sokat mosolygok és maradjak ilyen.

Általános szokásom hogy a szám kb normál állapotában is mosolyog és mindenkire szoktam mosolyogni az utcán. Lehet ezt egyfajta hobbinak is nevezni, jókat szoktam mulatni a reakciókon... Meg van hogy random megdicsérek embereket, egy idős bácsi kalapját egy fiatalabb kislány haját stb. Szeretem látni ahogy feldobódik az emberek kedve. Ti szoktatok másokat leszólítani, megjegyezni dolgokat, ha tetszik valami? Hozzátok gyakran jönnek oda idegenek?

20/L

2014. dec. 8. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
annyira kíváncsi lennék rólad egy képre:)
2014. dec. 9. 15:16
 12/15 anonim válasza:
Velem irtó ritkán szokott ilyen előfordulni. Nem akarok túlozni, de kb. 5 évente egyetlen egyszer.
2014. dec. 9. 16:46
 13/15 anonim válasza:
10/12 vagyok ma pl egy irtó klassz csaj szólitott le a 16-oson el is dumáltunk amig le nem szállt ám azt tudni kell a koromhoz képes túlontúl intelligens vagyok és sokszor akaratlanul is kinyitom a pofám és véleményt nyilvánitok hangosan ha nem tetszik valami a bkv n ja ilyen mindig van valószinü a közvetlenségem miatt van hogy az emberek leszólitanak ma két delikvens volt a lányzóval együtt pl ez a szitu úgy jött össze hogy leszólitott hogy hangosan mondtam a haveromnak hogy nézzd azt a nöt viszi a torna szönyeget a marha (egy utas) megy jógázni mi a francnak fizet ezért otthon ingyen is lehet a tv ből mellettem ült a csajszi eltette az ájfonját és csak úgy leszólitott hogy ja tényleg vicc meg ilyenek aztán eldumcsiztunk szerintem nembaj ha közvetlen az ember nem kell kussolni a bkv n ennyi
2014. dec. 11. 01:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk én nem szoktam bunkózni meg beszólogatni. :D De valaki így teremt kontaktot
2014. dec. 11. 07:24
 15/15 anonim ***** válasza:
13: A korodhoz képest túlontúl intelligens vagy? Hm, akkor olyan 4 éves lehetsz, eltaláltam?
2014. dec. 11. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!