Egyedül nem merek odamenni lányokhoz, csak ha velem van 1 barátom. Mással is van/volt ilyen?
Vagyis, hogy ha nem tetszenék neki, visszatudjak menni beszélgetni vele, esetleg ha valakik emiatt rám szállnának, akkor sem lennék egyedül.
Szívesen eltörölném magamba ezt a korlátot de nem megy. Másnak sikerült?
Én utálom ha valaki ismerős ott van, nem tudom annyira elengedni magam.
Bár ha egyedül vagyok akkor se.
Ez bukta, de szilvás mert azt szeretem.
Valószínűleg a barátod erősebb személyiség és nagyobb az önbizalmad ha vele vagy, mintha egy lelki mankót nyújtana neked. Próbáld ettől magad függetleníteni.
Érdekes lehet h pont az én baráti köröm ilyen, de én pl. egyedül szívesebben megyek oda vkihez.
Viszont ha elképzelem magam olyan emberek között ahol erősebb a személyiségük, és nem happolják el előlem a lányt akkor tényleg könnyebb.
Nem, nyilván nem úgy, hogy együtt megyünk oda. Mondjuk látjuk, hogy ül egyedül egy csaj valahol, akkor én felállok és odamegyek, és ha visszautasít, akkor vissza tudok menni a barátomhoz.
3-as én 4-es jól megírta! Köszönöm, volt értelme feltennem a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!