Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet azt leszűrni,...

Honnan lehet azt leszűrni, hogy ha a nő elutasító a férfival szemben, akkor azt azért teszi, mert "kösz, nem érdekelsz", vagy "húúú, érdeklem, de nem baj, teperjen még egy kicsit értem. "?

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy burkolt nemet egy burkolt kérdésre, és nem tudom, hogy érdemes-e próbálkoznom.
2014. dec. 8. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok tapasztalattal, nem lehet ezt leírni.
2014. dec. 8. 16:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy ismerem annyira, hogy majd tudom, hogy mit fog mondani, erre kaptam egy tök más választ. Totál hazavágott most engem ezzel, mert nem tudom, hogy mit kezdjek vele.
2014. dec. 8. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
probáld még 1x elhívni és normálisan ne ilyen burkolt kérdéssel
2014. dec. 8. 18:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat.

Lerohanás lenne, ha már elhívnám valahová, kicsit még beszélgetnünk kéne. Az a helyzet, hogy félek attól, hogy ez ma egy "NEM" volt, és ha tovább próbálkozom, akkor onnantól kezdve az már önalázás lenne.

2014. dec. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!