Most komolyan, mégis hogy lehet manapság lányokkal ismerkedni, ha minden lány flegma, elutasító és egyáltalán nem hajlandó még ismerkedni sem? Most ezek mégis mit várnak, vagy ők kezdeményeznek most már a fiúknál?
Figyelt kérdés
Először azt hittem minden lány rondának tart, de miután kép nélkül is ilyen falakba ütköztem rájöttem, hogy a lányokkal van a baj.2014. jún. 21. 13:57
1/10 anonim válasza:
gyakorin próbálsz ismerkedni?:D előre megmondom, halott ügy
4/10 anonim válasza:
már minden lánnyal dumáltál, hogy levontad ezt a következtetést? Nem? Akkor keress tovább.
5/10 anonim válasza:
Annak oka van ha veled minden lány flegma és elutasító.
6/10 A kérdező kommentje:
Itt nem szeretek ismerkedni, mert egyik sem ott lakik, ahol én. Facebookon szoktam próbálkozni meg kint av árosban, ha olyan kedvem van leszólítok lányokat. Az a kevés lány, aki rendes volt hozzám pedig már kapcsolatban volt minden esetben! De a legtöbb tényleg annyira utálatosan kezeli, ha egy fiú közelít felé. MÉg egy szia után is olyan fejet vágnak, mintha valami bűn lenne ismerkedni idegen lányokkal. -.-
2014. jún. 21. 14:08
7/10 anonim válasza:
Az meg se fordul a fejedben, hogy esetleg veled van baj?
8/10 anonim válasza:
Nyugi, itt GYK-n mindegyik csaj jó humorú, vevő a humorra stb. stb., mind ezt mondja magáról, viszont a legapróbb jóindulatú csipkelődést sem tudják elviselni. Itt ne keress magadnak nőt, felesleges köröket csapatsz.
Egyébként Szörnnyella De Frász nagypapája vagyok még mindig. :)
9/10 anonim válasza:
Hát igen itt felejtsd el a csajoknak a szépséges lelkét amit magukról mondanak, ugyanolyanok mint a többi. tapasztalat! :)
10/10 anonim válasza:
Ronda vagy.
A helyes fiukkal kedvesek, közvetlenek és érdeklődőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!