Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan, ti értitek ezt?

Komolyan, ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

Adott egy 18 éves lány. Elsős egyetemista. Már régebben is beszélgettem vele (netes ismerős), most újra. Ha nem előadáson van, akkor neten többnyire. Mindig írja, hogy hova tűnök el? De kb beszélgetni sem tudunk értelmesen, hosszasan, mert kuka. Csak reagál a mondanivalómra, de magától képtelen témát hozni. Hiányzok neki, írja, de 2-3 mondatban elintéz egy levelet. Nem tudok vele semmiről beszélgetni, szex terén sem, még érintetlen amúgy. Írtam neki egy hosszas erotikus alkotást, megköszönte, csodásnak tartotta, de semmi viszonzás...arra fogja, hogy neki nincs tehetsége ilyet írni.

Ha alig mesél, minek törjem magam a kommunikáció fenntartásán?

2014. dec. 8. 01:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha erdekel mint no akkor erdemes probalkozni ha csak megfektetni akarod tokeletes alany. Viszont ha tarsat keresel akkor inkabb mashol kutakodj. Olyannovel jo egy kapcsolat mind szexualis mind erzelmi szinten akivel kihivas az elet, aki mindig mas de megis ugyan az, akivel lehet incselkedve vitatkozni es hasonloan szeretkezni.

Ez az en velemenyem.

18/L

2014. dec. 8. 01:21
 2/5 opened paradise ***** válasza:

Ismerős,még a kor is stimmelne.

A kedvencem az 1 betűs!!! válasza volt.

De mikor megkérdeztem,akkor mindig azt mondta,hogy ő akarja,sőt ő keresett magától is.

Mondd meg neki,aztán ha azután se és nagyon nem megy,akkor hagyjad.

2014. dec. 8. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán ő az a fajta, hogy személyesen kellene vele találkozni, s egész másként viselkedne. Egyébként a netes ismerkedésnek is a célja, csak sokan ezt elfelejtik....
2014. dec. 8. 06:46
 4/5 Kisboltos ***** válasza:

én sem értem, csupán a saját példámat tudnám felhozni.

ismerkedek vagyis már csak ismerkedtem egy lánnyal. élőben nagyon szimpatikus volt, tök jókat lehetett vele beszélgetni, de neten kuka. elhívtam többször is, élőben megint csak jól ment a dolog. aztán kíváncsiságból vártam, hogy hátha, hátha fog keresni. azóta várok rá.

így utólag visszagondolva nem bánom, hogy hagytam, mert egész végig egyoldalú volt a dolog. én hoztam a témákat, én hívtam el, én találtam ki mindent, a találka végén annyit tudott hozzátenni, hogy találkozhatnánk még.

csak ezen a ponton megrekedt a dolog.

szóval neked is azt ajánlom, hogy felejtsd el. ha nem érzed azt a szikrát, aminek már az elejétől kezdve ott kellett volna lennie, akkor nem éri meg tovább szenvedni.

2014. dec. 8. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Tipikus, 1000+1 ilyen esetem volt már. Ezt arra használom, hogy csiszoljam a stílusom. Amikor eljutsz oda, hogy a 2 szavas válaszokra, sokadszorra is könnyedén tudsz 1/2 oldalnyit írni, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy esszé vagy szakdolgozat se lesz nagy kihívás, szemben az partnereddel.
2014. dec. 8. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!