Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lehet ez? Én rontottam el?

Miért lehet ez? Én rontottam el?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal egy buliban kb egy hónapja. Utána elkezdtünk beszélni egymással, majd találkoztunk. Nagyon jól éreztem magamat vele és úgy gondolom hogy ő is. A randi végén elcsattant egy csók köztünk. Ezután beszéltünk egymással, de nem folyamatosan, csak néha hagytunk egymásnak üzenetet. Pár napra rá megint elhívott, hogy találkozzunk és akkor is nagyon jót beszélgettünk egymással. Bár az elején csak két puszival köszöntött, a végén mégis megcsókolt. Utána beszéltünk még, de egyre ritkábban keresett, én pedig nem szerettem volna őt zaklatni. Az utolsó smst en írtam neki, de arra már nem válaszolt. Ez volt egy hete. Eleinte még nem zavart, mert nem válaszolt rögtön amikor napi kapcsolatban voltunk, de most már egyértelmű, hogy lepattintott. Szerintetek én hibáztam? Velem van a baj? Szívesen megkérdezném tőle, hogy hahó ez mégis mi, de félek az kellemetlen lenne.

2014. dec. 7. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet valami más lánnyal találkozott vagy hasonló..
2014. dec. 7. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem alakult ki benne normális vonzalom feléd. előfordul, pár találkozás után is kisülhet, hogy nem akar tőled semmit. vagy mikor már jobban megismert, rájött, hogy nem vagy szimpatikus, nem illetek össze. ez egyikőtök hibája sem, ez egy természetes dolog.
2014. dec. 7. 10:43
 3/9 A kérdező kommentje:
De szerintetek nem úgy lenne fair , ha ezt elmondaná nekem? Én nem venném magamra, de szerintem az emberek javara része jobben örülne ha nem bizonytalanságba kéne élni, hanem korrekten elmondanánk egymásnak, hogy sajnálom, de más tetszik vagy hogy bocsi, de nem te vagy az akit keresek.
2014. dec. 7. 10:46
 4/9 A harmadik szem ***** válasza:
Bárhogy is, amég nem az ő szájából hallod a választ, addig csak találgatni lehet. Kérdezd meg, ez nem zaklatásról szól, hanem puszta érdeklődésről.
2014. dec. 7. 10:47
 5/9 A kérdező kommentje:
És te hogy tennél fel egy ilyen kérdést, hogy ő ne vegye tolakodásnak? Engem ez puszta kiváncsiságból is érdekel es ha esetleg hibáztam, szeretek tanulni a dologból.
2014. dec. 7. 10:49
 6/9 Kisboltos ***** válasza:

Ugyan ilyen helyzetben vagyok, csak itt én vagyok a fiú.

Többszöri találkozás után, amik szerintem jól sikerültek, hisz még ő mondta, hogy szeretne találkozni, most itt állok, hogy nem tudom mi legyen. Azt már kezdem érezni, hogy nem ébresztettem fel benne a vágyat, de azért ezt meg is mondhatná nekem.

Tudom milyen rossz érzés ilyen kételyek közt lenni.

Én már csak büszkeségből sem fogom megkérdezni, bár lehet fel kéne hagynom vele, mert a kíváncsiság nagy úr.

Ha megtenném, akkor csak egy egyszerű kérdést írnék: -Szerinted mi volt a baj, miért nem jött ez össze? Nem ébresztettem benned semmit sem? Akkor miért nem tudtad volna ezt elmondani?-

2014. dec. 7. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Magamat ismerve én mindenképpen feltenném a kérdést.Valahogy így fogalmaznám meg:,,Szia!Bocs,ha zavarok.Nem jelentkeztél,mi a baj?"Aztán ha erre sem válaszol,egyértelmű,hogy lekoptatott,csak gerinctelen ahhoz,hogy őszinte legyen hozzád.
2014. dec. 7. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
az emberek azért nem mondanak ki ilyen dolgokat, mert kínosnak érzik, meg nem akarják esetleg megbántani a másikat. de én mindenesetre megkérdezném, nem veszthetek vele semmit :)
2014. dec. 7. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de szerintem ez a "nem alakult ki benne rendes vonzalom feléd" dolog ott sántít, hogy megcsókolt téged. Legalábbis én nem akarnék olyannal csókolózni, akihez nem vonzódom igazán. Vagy egyesek hobbiból csókolgatnak számukra nem vonzó ellenkező neműeket? Nem tudom… Mindenesetre szerintem inkább túl kevésnek érzi magát hozzád és beijedt… de ez csak az én tippem.
2014. dec. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!