Én rontottam el? Vagy most mi van?
Több hónapig jóban voltam egy sráccal.
Kb. másfél éve ismerem, mindig is kapcsolatban élt, de ettől függetlenül közeledett felém. Volt, hogy rámenősebben (ezt főleg neten), de személyesen is (bár akkor félénkebb volt). Nem mentem bele semmibe, s talán ezért vagy mert beleunt vagy nem tudom, de megszakadt az addig nagyon jónak nevezhető kapcsolat közöttünk. Nem vagyunk haragba, csak úgymond kerüli a kontaktust...
A minap az házuk mellett mentem el kocsival, láttam fél szemmel, hogy végig bámult, de én lesütöttem a szememet. Mit bámul, ha ilyen? Rég nem látott, de akkor is.
Nagyon ismerős helyzet. Mindig amikor már nem foglalkozok azzal hogy miért nem keress akkor ír egy üzit vagy felhív és találkozzunk és utána megint ugyanúgy beszélünk mintha mi sem történt volna most éppen megint nem beszélünk. És így megy ez már három éve.
Szerintem beszéld meg ezt a dolgot vele csak így tudod meg a választ a kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!