Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy lehet szerencsém a pártalá...

Úgy lehet szerencsém a pártalálásban, ha egyre kevesebb kedvem van kimozdulni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen taszítanak az ilyen ismerkedős helyek, úgy érzem, mintha csak a hülye emberek mozdulnának ki, és már alig tudok erőt venni magamon. Mondhatni belefáradtam.

Nektek volt olyan, hogy semmit sem csináltatok, valahogy mégis összejött?

2014. dec. 6. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Ennek ismeretében könnyebb lenne tanácsot adni.
2014. dec. 6. 22:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2014. dec. 6. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha semmit nem csinálsz mi a faxért hiszed hogy bármi történne? Ha egész nap vered a faxod a gép előtt attól lessz bnőd? NEM. 18 éves koromra jöttek rá az emberek hogy énis létezem... Akkor kezdtem kimozdulni
2014. dec. 6. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Az 1. vagyok. A 3.-kal is egyetértek.

+Ha nem akarsz éjszaka eljárni szórakozóhelyekre, akkor szólíts meg ismeretlen lányokat nappal. Az utcán, a buszon, a ruhaboltban, a szupermarketben. Mindenhol vannak lányok napközben is. Szólíts meg olyanokat, akik tetszenek neked és szerezd meg a telefonszámukat, hogy később randizhass velük.

2014. dec. 6. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha ízt írom lány vagyok, akkor mit írtok? (Priváton kívül.)
2014. dec. 6. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Most szórakozol?

Azt írnám, hogy:

1. Járj minél több helyre. Nappal, ha éjszaka nem szeretsz. Ha otthon ülsz, garantálom hogy csak a betörővel fogsz maximum találkozni.

2. A férfiaknak akik megtetszenek neked add minél több jelét a tetszésednek. Azon férfiakkal, akik szeretnéd ha odajönnének hozzád, tarts minél több szemkontaktust. A bámulás is jó (pl. ha csak szembe jön veled az utcán), de lehet elegánsabban is csinálni. Többször nézel rájuk kevesebb ideig, akár csak egy-egy pillantás erejéig. Néha hagyod hogy találkozzon a tekintetetek ha ő is mer nézelődni, olyankor elkapod néha a tekinteted szégyenlősen, néha próbálsz szemkontaktust tartani. Nem is kell mosolyognod, sokkal viccesebb amikor egy lány szégyenlősen kapja el a fejét, mert akkor még jobban tudom hogy tetszem neki.

Ezen kívül ha olyan helyen vagy, akkor a szemkontaktus mellett próbálj a fiú közelébe menni minél jobban. Pl. buszon, boltban, buszmegállóban, vagy bármilyen térben, ahol ketten sok ideig vagytok egymás közelében. A szemkontaktussal plusz ezzel ha vannak tökei és tetszel neki, tudni fogja a dolgát.

Férfiként tudom hogyha bárhol vagyok nappal/éjszaka és meglátok egy nekem tetsző lányt, aki legalább kétszer rám néz, vagy a tetszős tekintettel néz, vagy bámul engem és emellett még esetleg a közelembe is jön, akkor tudom hogy nyugodtan kezdeményezhetek nála, mert ő sem bánja. Ha lány vagy, akkor az ebben a bekezdésben leírtaknak a női oldala a feladatod, vagyis a két pont amit az előbb megfogalmaztam.

2014. dec. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!