Ti is nagyon ki vagytok ettől?
Figyelt kérdés
Körülöttem szinte minden lánynak pasija van. Nekem nincsen és olyan rossz hogy itt nyalják falják egymást. Miért nem tetszem a srácoknak?:/ 17L2014. dec. 6. 20:09
11/13 anonim válasza:
Majd megtetszel te is valakinek. :) De ezért ne változtass magadon. :)
Aki nem tud úgy elfogadni amilyen vagy az meg se érdemel.
20L
12/13 anonim válasza:
Kérdező, biztos tetszel, csak lehet nem akarnak kezdeményezni, esetleg ha neked is bejön mondjuk egy srác ( nem tudom ) akkor próbálj barátkozni, és abból kisülhet valami! :)
10-es, bedobtam egy snickerst, de sajnos a szomszéd ablakába, és az államtól kijött egy ember aki családi problémákról beszélt nekünk, nagyon köszönöm, pasztmek!
13/13 anonim válasza:
Bár fiú vagyok, de én sem tetszem senkinek... Mondhatni nincs olyan lány, akinek tetszenék is egy kicsit is külsőre.. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!