Balint@! kérdése:
Lányok! Ettől vagytok menőek, mert cigiztek és piáltok?
Figyelt kérdés
És lenézőek...persze TISZTELET A KIVÉTELNEK AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!(amúgy bocsi h rosz kategóriába iram de itt hátha több válasz érkezik,légyszi értelmes válaszokat írjatok)2014. júl. 30. 20:51
1/13 anonim válasza:
Ki nem állhatom a bagós nőket (:
2/13 anonim válasza:
Lány vagyok,de nem nézem jó szemmel a cigizést és az érthetetlen piálásukat a mai lányoknak.... Én egyikkel sem élek,s nem is hiányzik.
3/13 anonim válasza:
Fáj a szíved kis csillag, mert nem jut punci?
4/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy kinek hiányzik egy cigi- és hányásszagú punci...
5/13 anonim válasza:
Valamivel enyhíteni kell azt a fránya szerelmi bánatot...
6/13 anonim válasza:
Húúúúú, valakinek nagyon savanyú a szőlő! :D :D Nem jutott dinnyefőd'? :DD
7/13 anonim válasza:
Hú,mindkettőt megtestesítem. Cigi mondjuk nem jó,ezt aláírom.
Iszogatni is szeretek időnként,haverokkal. Nem taj részegre. De ebben nem látok kivetnivalót.
Menőnek meg ettől nem érzem magam,kinőttem már abból a korból.:D
8/13 anonim válasza:
Hát tisztelet a kivételnek, de én ma voltam a plázában és a pláza előtt is láttam egy csomó cigis 16-17 éves lányt, ráadásul még bent a plázában is osztogatták a cigit egymásnak...
Én is 17 éves vagyok, de nem csípem a cigis csajokat. Meg az még hagyján, hogy cigizik de legalább ne öltözködne ku**ásan... + ne képzelnék magát többnek más átlagos lánynál.
9/13 anonim válasza:
Cigizek és ha buli van, nem vetem meg az alkoholt sem. Persze nem iszom magam az asztal alá. Ettől nem vagyok vagányabb, de rosszabb ember sem. Az elvem, hogy inkább éljek rövidebb, de izgalmas életet, mint hosszút de unalmasat. 21 vagyok, nincs gyerekem, se férjem, megtehetem. Dolgozom, egyetemre járok, 2 és fél éve komoly párkapcsolatom van (teszem hozzá, az egyetlen férfi ő az életemben) teljesen normális életet élek. Majd ha családom lesz, nem járok hetente bulizni, meg nem piálok, de ahhoz hogy jó családanya legyek, most ki kell hogy éljem magam.
10/13 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van.Hogy buliba iszogattok meg hasonló!csak az a baj h én 14 évesekre céloztam mert már azok iszank és cigiznek.
2014. júl. 30. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!