Miért akarnak ismerkedni a lányok?
Figyelt kérdés
A 17-22 éves lányokat nem zavarja, ha jóval idősebb (40 körüli) egy férfi, vagy fiatalabbnak nézik az illetőt és azért kezdeményezőbbek?2014. dec. 4. 21:17
1/3 anonim válasza:
Személy szerint én 18 éves vagyok és bizony sokszor megakad a szemem 40 éveseken is, nem is azért, mert fiatalabbnak néz ki, hanem mert egy annyi idős férfinek már van stílusa, van magabiztossága, van tapasztalata és bizony férfi... Úgy értve, hogy ere teljében lévő, aki bizony megragadja alányok szemét, de mindenkiét, az idősebbekét éppúgy, mint a fiatalabbakét.. :) Engem precedens nem zavar, ha idősebb, sőt, viszont sosem kezdeményeznék nála. Főleg ez felfogás kérdése, mert én senkinél, hiszen ő a férfi, nem de? Akkor kezdeményezni is merjen.. :) De az biztos, hogy nem a kora fogja eldönteni a dolgot! :D
2/3 anonim válasza:
Utolsó! De te mit adsz hozzá ahhoz, hogy kezdeményezzen?
3/3 anonim válasza:
A kérdésre a válasz, hogy mit teszek, annak érdekében, hogy kezdeményezzen: Nos én sokat mosolygok rá, bár, ha jobban odafigyel láthatja azt is, hogy elpirulok, próbálom fenntartani vele a szemkontaktust... Mindig visszatéved a tekintetem, ha zavarban vagyok és elkapom a tekintetem elmosolyodom... Ilyesmik :) De neki kell odajönni, azt sosem tenném meg, egyszerűen nem menne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!