Igaz hogy ide csak szórakozni járnak az emberek, valójában nem akarnak ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 12:55
1/19 anonim 

válasza:

Ohm en csak altalaban . Ha latom hogy jofej ak benne vagyok
2/19 anonim 

válasza:

Nem tudom...én nem lennék ellene, de egy-egy emberrel egy napnál tovább nem tart általában a beszélgetés :D
3/19 anonim 

válasza:

Jahwoll de vannak kivételek.Sajnos.Mer' jó vége itt nemigen lesz. Max rövid ideig.
4/19 anonim 

válasza:

#3 micsoda nemet tudas . Heil mein Führer!
5/19 anonim 

válasza:

Mindkettő. A szórakozáson a hangsúly, de néha egy-egy ismerkedés is belefér. Aki csak ismerkedni jár ide, az rossz úton jár, nem arra való az oldal.
6/19 anonim 

válasza:

Pontosan így igaz,mert már van csajom és neten amúgy sem ismerkedek.
7/19 anonim 

válasza:

Én szórakozni, nevetni, röhögni, néhány elvetemültnek rendesen beolvasni stb. járok ide. Ismerkedni? Mármint az ellentétes neműekkel? Ugyan már! Én úgy gondolom, hogy nem éri meg. Viszont internetről szereztem már néhány jó havert, akivel olykor összefutunk itt-ott, és jókat tudunk dumálni. Erre egy nő kevésbé lenne képes, mert annyira begyöpösödöttek például a GYK-s csajok is, hogy azt hiszik, 2-3 levélváltás után meg akarom őket fektetni. Ennyi telik tőlük. Én már feladtam, nem fektetek fölös energiát abba, hogy egy nőt megismerjek, úgyhogy itt GYK-n maximum trollkodok, és ennyi.
8/19 A kérdező kommentje:
ma 13:06
Jó a neved :)
Igazad van amúgy mindenben.
2014. nov. 9. 13:11
9/19 anonim 

válasza:

És abba belegondoltál már, hogy azért nem ismerkedni járunk ide, mert ez nem ismerkedős oldal? Gyakori kérdések - szerelem, szexualitás/ismerkedés. Ergo itt teheted fel az ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseidet. A szexualitás témakörbe se szexelni jársz :-). Csak sokan félreértelmezik... Ettől ismerkedni lehet, de nem ez az alap funkciója.
10/19 Orsy070 

válasza:

Van nekem elo pl csaj akit ismertem meg es majdnem mindent elmond szoval baratkozok de ha idiotak irogatnak szorakozom rajtuk igaz:D most mert ne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!