Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem ennek a fiúnak vagy...

Tetszem ennek a fiúnak vagy ennél többről is szó van?

Figyelt kérdés

olyan szépen néz rám, szeret velem beszélni, sokat néz engem, kedves velem nagyon aranyos.

ez csak tetszés kinyilvánítás?... mondta már hogy neki soha nem volt normális barátnője neki mindig csak a krvák jtnak..

én a normálisabbak közé tartozom.. tényleg néha zavarbaejtő ahogy rám néz.

szerintem belém tdna szeretni..és szerintem ha velem kezdene nemcsak szexre kellenék neki..lehet hogy nemcsak tetszem neki hanem kedvel is?

fiúk erről hogyan vélekednek?

2014. dec. 4. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Küldöm az energiákat tedd a kezedet a képernyőre!!!!
2014. dec. 4. 14:02
 2/11 A kérdező kommentje:
köszz...:D...???:D
2014. dec. 4. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok mondani, hogy lehet többet akar. Nem lehet biztosra megmondani. Nagy segítség volt igaz? :)
2014. dec. 4. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérdező ezzel annyit akartam kifejezni hogy honnét a fenéből tudjam ismerni kellene a srácot hogy megmondjam mit akar ahhoz kevés az infó.
2014. dec. 4. 14:07
 5/11 A kérdező kommentje:

igen az volt. köszönöm :)

(én se írtam éppen a legértelmesebb kérdést így nehéz is ez alapján tdni, h akkor most mi lehet.)

2014. dec. 4. 14:08
 6/11 A kérdező kommentje:

igazigaz. küldöm az infókat.

21 évesek vagynk. sokat ül mellém a bszon, sokat kérdezget felőlem, lényegében csak egy imerős semmi extra,. akinek vélhetően tetszem.

2014. dec. 4. 14:10
 7/11 A kérdező kommentje:
csak nem tdom épp eldönteni, hogy csak külsőleg... vagy kedvel is. ezért írtam, hogy kedves velem és van egyfajta reagálása amikor meglát (potitív)
2014. dec. 4. 14:11
 8/11 anonim válasza:
Szerintem felkeltetted az érdeklődését :)
2014. dec. 4. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha el fog hívni randizni akkor már mondhatod azt hogy tetszel neki:) de az is lehet hogy csak barátként tekint rád:d
2014. dec. 4. 15:19
 10/11 A kérdező kommentje:

nem hívhat el randizni. mert a legjobb barátja a barátomnak, akivel 2, 5 éve együtt vagynk.

és nem is mennék el :D én csak mint ismerős tekintek rá. mint a barátom haverjára. de ő szerintem rám nem

2014. dec. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!